מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
20/11/14 14:21
0 תגובות

בעבודה היום נשארה מהארוחה של המנהלים קצת טונה בשמן ואכלתי אותה ועשה לי ממש טוב, אני מאד אוהב טונה בשמן וסרדינים וגם גפילטע פיש ואת הרוטב של הגפילטע. לעומת זאת ביום שלישי מגישים לנו סלמון וקוסקוס שאני שונא את זה אז אני לוקח עוף, ואני חושב שזו בושה לחדר אוכל נהדר כמו שלנו שמגישים בו ביום שלישי אוכל כל כך גרוע. לפעמים מגישים אצלנו חומוס וזה מהנה מאד. אני גם אוהב טחינה, ואמרו פעם בטלוויזיה שטחינה עם תפוזים זה טוב.


תגובות