מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
24/11/14 18:38
4 תגובות

לפני כמה ימים בחור בכפר שם לבנה עם שמן זית בתוך מרק דלעת. מה דעתכם על הרעיון? לו זה היה טעים. היום אכלנו בערב מטבוחה, פיצה ומרק עם פטריות, אטריות, תירס ובצל. בשבת אכלנו בבוקר פנקייקים ובצהריים חמין. ביום ראשון נסעתי עם החונך הדתי שלי לסעודת מצווה ואכלתי שם חומוס, סלטים, צ\'יפס ושיפודי לבבות אווז.


תגובות

viki1
25/11/14 18:08

ערב קריר ונעים חברים...........
דויד לבנה שמן זית וזעתר מאכל טעים בריא ומזין בכמות הנכונה ובתוספת קרקר מחיטה מלאה ..עניין הדלעת זה עניין של טעם.בטח שלא אני...........
בחורף הגוף שלנו מחפש ודורש פחמימות לחימום הגוף.......אבל יש מאכלים שיכולים לספק לנו זאת באכילת מאכלים מזינים בריאים ופחות שומנים וסוכרים כמו פיצה,אטריות פנייקייק וחמין.....
בחורף אנשים אוכלים ללא גבול ומשמינים ומזיקים לגוף ובקיץ הם מבחינים בתוצאות וחבל............

מרקים , דגנים דגים גבינות והרבה ירקות...........

בן-דויד
02/12/14 14:32

גם אני לא אוהב דלעת ובטטות אבל מרק דלעת ומרק בטטות זה מאד טעים.

בן-דויד
07/12/14 18:25

היום הגשמתי עוד חלום בקשר לאוכל: קניתי עוגת שוקולד עם כדור גלידה וקצפת עליה. נשאר לי עוד לטעום פונץ' תפוחים, להכין ארוחה יהודית ולהכין את מרק העוף המקורי והנהדר שבעלת מסעדה אחת לימדה אותי להכין.

בן-דויד
23/12/14 18:36

המורה הפרטי שלי שהוא אדם מוכשר בכל-מיני דברים, פעם היה מכין לי ארוחות ועכשיו הבטיח לי בבקשתי שיכין לי פונץ' תפוחים. עכשיו נשאר לנסות להכין ביחד את המרק העוף המעולה שבעלת מסעדה אחת פעם המציאה ולימדה אותי להכין, זה המרק הכי טעים ששתיתי בחיים. הבטחתי לה לא לגלות את המתכון, אבל למורה הפרטי כנראה אגלה ואסמוך עליו שלא יספר לאף-אחד.