אוף! בשביל מה התמונה המגרה הזאת של המרשמלו?!
דיווח
תסתכלי על זה לא כעל מרשמלו אלא כעל ספוג ששפכו עליו צבעי מאכל, סוכר ומשמרים למיניהם ויעבור לך :)
כתיבת תגובה
פשטידת פילפליםהמיצרכים1 ק"ג פילפלים ירוקים וצהובים חתוכים לרצועות1 בצל פרוס250 גרם גבינת כנען גביע גבינה לבנה 5%2 ביצים טרופותחצי כוס אורגנו טרי קצוץרבע כפית מלחרבע כפית פילפל שחורקורט כורכוםתבנית עגולה מס' 26 מרגרינה או חמאה לשימון התבניתאופן ההכנהמאדים את הפילפלים והבצל במעט מים עד לריכוך. מסננים, מוסיפים את יתרת החומרים ובוחשים היטב. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים 40 דקות בחום בינוני. במקום מרשמלו.
אפרת_זיו
תסתכלי על זה לא כעל מרשמלו אלא כעל ספוג ששפכו עליו צבעי מאכל, סוכר ומשמרים למיניהם ויעבור לך :)
ברוך הלוי-סגל
פשטידת פילפלים
המיצרכים
1 ק"ג פילפלים ירוקים וצהובים חתוכים לרצועות
1 בצל פרוס
250 גרם גבינת כנען
גביע גבינה לבנה 5%
2 ביצים טרופות
חצי כוס אורגנו טרי קצוץ
רבע כפית מלח
רבע כפית פילפל שחור
קורט כורכום
תבנית עגולה מס' 26
מרגרינה או חמאה לשימון התבנית
אופן ההכנה
מאדים את הפילפלים והבצל במעט מים עד לריכוך. מסננים, מוסיפים את יתרת החומרים ובוחשים היטב. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים 40 דקות בחום בינוני.
במקום מרשמלו.