מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
12/01/15 21:43
2 תגובות

אוף! בשביל מה התמונה המגרה הזאת של המרשמלו?!


תגובות

אפרת_זיו
13/01/15 0:06

תסתכלי על זה לא כעל מרשמלו אלא כעל ספוג ששפכו עליו צבעי מאכל, סוכר ומשמרים למיניהם ויעבור לך :)

פשטידת פילפלים
המיצרכים
1 ק"ג פילפלים ירוקים וצהובים חתוכים לרצועות
1 בצל פרוס
250 גרם גבינת כנען
גביע גבינה לבנה 5%
2 ביצים טרופות
חצי כוס אורגנו טרי קצוץ
רבע כפית מלח
רבע כפית פילפל שחור
קורט כורכום
תבנית עגולה מס' 26
מרגרינה או חמאה לשימון התבנית
אופן ההכנה
מאדים את הפילפלים והבצל במעט מים עד לריכוך. מסננים, מוסיפים את יתרת החומרים ובוחשים היטב. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים 40 דקות בחום בינוני.

במקום מרשמלו.