מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
15/08/15 7:36
4 תגובות

האם סיפרתי לכם על קרקר פשתן?



יש תבניות אלומניום לאפייה בתנור אובן קטן, שקונים במכולת.



את התבניות אפשר להפוך לתנור שמש בקלות.



קונים פשתן לא טחון, ומשרים אותו במים. כוס מים תוכנס לקערה עם כוס פשתן. הגרעינים אמורים לספוג את המים ולהפוך את המים סביבם לג'ילי.



אחרי 12 שעות תוכלו לערבב אותם בקערה, עם המים/ג'ילי, עם גרעיני דלעת, וגרעיני חמניה. אפשר גם להוסיף תבלינים חריפים אם אוהבים.



שופכים את העיסה לתבנית אלומניום קטנה. העובי אמור להיות דק, בערך חצי סמ, אפשר גם פחות אבל הגרעינים צריכים לכסות את התחתית באופן שווה ויחסית צפוף.



מניחים בשמש מלאה. בשעות בוקר צהריים. תוך שעה שעתיים תוכלו לסמן עם סכין ולהפריד את הקרקרים אחד מהשני. אחרי 4 שעות תוכלו להפוך עם מרית לצד השני. ואחרי 8 שעות בערך זה מוכן.



זה מאד טעים עם ממרח חומוס מונבט עליו כתבתי לפני מס פוסטים.דרך קלילה ומעולה להתחיל עם רו פוד.




תגובות

אפרת_זיו
13/08/15 17:24

זה נשמע ממש ממש טעים! בפעם הבאה כשתכיני תעשי מדריך מצולם? :)

מייטל
13/08/15 22:58

יש משה לא ברור במתכון? תשאלי ואתקן
הקרקרים מעולים וקלים בדיוק כפי שרשום, אבל האמת שאני לא עושה את זה הרבה אבל אולי מישהו מהמשתתפים בקבוצה יעשה חיל:)

silvy
14/08/15 22:20

אין טוב ממראה עיניים....וגם לגבי מתכון - כשלא מציינים כמויות, קשה להתייחס אליו. סורררררררי...

מייטל
15/08/15 7:36

היי סילבי, את יכולה לחפש באינטרנט את המתכון. יש בערך אלף מתכונים של אותו מתכון עם תוספות שונות. בהצלחה.