מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
30/01/17 16:32
5 תגובות

היי כולם,

עשיתי ניתוח שרוול לפני שבוע ויום..

ואני ממש בחרדה שהניתוח לא הצליח.

אין לי סיבה ממשית רק מרגישה שאני אוכלת הרבה למרות שאני לא מרגישה את עניין הבחילה שמזוהה עם מי שאוכל יותר מדיי.

היום למשל אכלתי מוס של גבינה,טונה וביצה.

בצהריים ממש 3 כפיות של פירה תפוחי אדמה עם עוף מרוסק. ועכשיו 2 בבטות קטות אפויות בתנור. האם זה יותר מדיי? אוף אני לא יודעת מה לעשות.


תגובות

חן28
25/01/17 8:19

אין סיבה שהניתוח לא צלח
תאמיני בעצמך ותקשיבי לגוף שלך

razm121
25/01/17 8:41

קודם כל, מזל טוב לרגל החיים החדשים.
בהתחלה, חווים תחושות אלו ואין לך מה לדאוג. אני בטוח, שהרופאים עשו את כל הבדיקות וראו שהכול בסדר.
לא חייבים להרגיש בחילה או כל משהו אחר שהוא לאו דווקא טוב שאחרים מרגישים על מנת להרגיש, שהניתוח עובד / צלח או לא. זה לא המדד אלא, ההתנהלות היום יומית, תוצאות בדיקות המעבדה בעתיד ואורח החיים החדש.
לגביי כמויות אני בטוח שאנשי המקצוע יגיבו פה ויגידו את דעתם המקצועית.
לא לדאוג ולהמשיך בדרך שהתחלת. כמובן, שאם יש שאלה או חשש, מוזמנת לשאול גם את הרופא שלך או הדיאטנית.

דוד-קליין1
25/01/17 8:48

תני זמן לניתוח ולעצמך

לימור-מרדי-דיאטנית
30/01/17 16:32

אל תהיי לבד בזה. גשי לדיאטנית ליעוץ וגם לתמיכה רגשית . את לא אמורה לאעול בטטות אפויות , רק אוכל במרקם דייסתי / טחון . יכול להיות שמפגש אחד כבר יעשה לך סדר וירגיע אותך . בהצלחה !

ZEFRAT
02/07/17 19:39

היי בהצלחה בהחלמה ובירידה במשקל! אני לפני הועדה אשמח לדעת אם נותחת באסותא ואם כן מי היה המנתח?