מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

לקראת יום העצמאות

01/05/17 6:29
1 תגובות

שלום לכולם, לקראת יום העצמאות תזכורת קטנה:
גם כשעושים על האש חשוב לאכול לאט וללעוס היטב את המזון. מתקשים עם בשר קשה לאחר הניתוח? העדיפו פרגית חתוכה היטב או קציצת קבב (מבשר אצל קצב ולא מהקפואים המעובדים) רכה והקפידו על לעיסה טובה ואיטית. קשה יותר לשים לב לכמויות כשעושים על האש. שימו לב לכמות שאתם אוכלים בכל פעם ותוכלו להנות כמו כולם . ואפשר גם לטייל בארצנו הנפלאה...
שנמשיך לזכור את הנופלים ביום הזה ושנחגוג את המדינה שלנו בשמחה הערב ומחר


תגובות

ההמצאה החדשה לבישול מתוחכם על פי מירשם מדויק של שינויי הטמפרטורה כל חלקי המזון בזמן הבישול המושלם.