כמוניקיצורי קיבה (ניתוחים בריאטריים)לקראת יום העצמאות
לקראת יום העצמאות
01/05/17 6:29
1 תגובות
שלום לכולם, לקראת יום העצמאות תזכורת קטנה:
גם כשעושים על האש חשוב לאכול לאט וללעוס היטב את המזון. מתקשים עם בשר קשה לאחר הניתוח? העדיפו פרגית חתוכה היטב או קציצת קבב (מבשר אצל קצב ולא מהקפואים המעובדים) רכה והקפידו על לעיסה טובה ואיטית. קשה יותר לשים לב לכמויות כשעושים על האש. שימו לב לכמות שאתם אוכלים בכל פעם ותוכלו להנות כמו כולם . ואפשר גם לטייל בארצנו הנפלאה...
שנמשיך לזכור את הנופלים ביום הזה ושנחגוג את המדינה שלנו בשמחה הערב ומחר
ד"ר דינה ראלט PhD
ההמצאה החדשה לבישול מתוחכם על פי מירשם מדויק של שינויי הטמפרטורה כל חלקי המזון בזמן הבישול המושלם.