מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

פרופ' הוברט אילה
פרופ' הוברט אילה
אונקולוגית בכירה, מנהלת המרכז לגידולים במערכת העיכול ,מכון שרת ,בית חולים הדסה עין כרם. מרצה בכירה באוניברסיטה העברית ויושבת ראש הקבוצה הישראלית לגדולי מערכת העיכול תחת האיגוד האונקולוגי.
ד
ד"ר רוית גבע
אונקולוגית מומחית בגידולים ממאירים במערכת העיכול מבית חולים איכילוב.
דניאל זכריה
דניאל זכריה
דיאטנית קלינית, המערך האונקולוגי ומרפאות גידולי מערכת העיכול בית חולים איכילוב.
כמוניסרטן המעי הגססרטן המעי הגס

סרטן המעי הגס

אנונימי
אנונימי
03/06/17 19:22
1 תגובות

כל המחקרים מראים שתזונה צמחית מלאה מונעת סרטן המעי הכס ותזונה מהחי גורמת לו


תגובות

לא מדויק. צריכה גבוהה של סיבים תזונתיים שנמצאים במזונות צמחיים מקטינה את הסיכון לסרטן מעי גס (וגם סרטנים אחרים), צריכה גבוהה של בשר אדום ובשר מעובד אכן מראה קשר לסרטן מעי גס.כמו גם בשר מעושן,משומר ועל האש. אבל לא נמצא קשר בין צריכת דגים, הודו ועוף לעלייה בסיכון לסרטן מעי גס. צריכת מוצרי חלב דווקא מראה קשר הפוך, כלומר מסייעת למניעה.