מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר איתן גור
מנהל המרכז להפרעות אכילה ומשקל במרכז הרפואי ע"ש חיים שיבא, תל השומר.
דנה צינמן ליטרט
דנה צינמן ליטרט
פסיכולוגית קלינית. למדתי באוניברסיטת תל אביב, אני מטפלת בילדים, נוער ומבוגרים. אני עובדת כבר הרבה שנים במערך להפרעות אכילה לילדים ונוער בתל השומר, תחילה כמדריכה במחלקה להפרעות אכילה, בהמשך פסיכולוגית באשפוז יום, עשיתי את ההתמחות האשפוזית במחלקה וגם את התזה כתבתי בנושא הפרעות אכילה והפחד מהחיים. בשבע השנים האחרונות אני פסיכולוגית במרפאה להפרעות אכילה (הייתי שותפה בהקמתה). בנוסף, יש לי קליניקה פרטית ברמת השרון שם אני מטפלת גם בבוגרות המתמודדות עם הפרעות אכילה.
מורן וילנר סקאל
מורן וילנר סקאל
שלום, אני מורן, פסיכולוגית לאחר התמחות קלינית. בשנים האחרונות עבדתי במרפאה וגם במחלקה להפרעות אכילה לנוער בתל השומר. בעבודתי פגשתי מקרוב את המצוקה, הקושי והמורכבות שפוגשות המתמודדות ופוגשים המתמודדים עם הפרעות אכילה, ונושא זה קרוב מאוד לליבי. כיום יש לי גם קליניקה פרטית בצפון תל אביב : https://www.moranws.com/ אני מאמינה שחלק חשוב מתהליך ההחלמה הוא היכולת לא לחוש לבד, בייחוד במצבים וברגעים בהם נדמה שאף אחד אחר לא מבין מה עובר עלייך, והתחושה יכולה להיות מאוד בודדה. לתחושתי, כל אחת וכל אחד ראויים לחיות חיים מלאים ועשירים, ואני מאחלת לך להצליח להגיע לכך!
אפרת וייס שורץ
אפרת וייס שורץ
נעים מאד, אני אפרת, דיאטנית קלינית, בעלת 12 שנות ניסיון בטיפול בהפרעות אכילה במבוגרים ובמתבגרים. בוגרת תואר ראשון בתזונה מטעם האוניברסיטה העברית ובעלת תואר שני במדעי הרפואה מטעם אוניברסיטת תל אביב. דיאטנית קלינית בצוות הטיפולי של המרכז להפרעות אכילה במבוגרים במרכז הרפואי שיבא תל השומר, חברה בצוות הטיפולי במסגרת הדיור המוגן של הבית השיקומי לנשים מחלימות מהפרעות אכילה בהוד השרון, ומטפלת במבוגרים ובמתבגרים המתמודדים עם הפרעות אכילה בקליניקה פרטית בהרצליה.

אובססיבית

23/07/17 10:47
6 תגובות

אני מרגישה שנהייתי אובססיבית למחלה ברמה גבוהה אני רואה מלא סירטונים של אנורקסיה ומחפשת תמונות של אנורקסיות , אפילו התחלתי לערוך סרטון בעצמי..
הרגשתי צורך לשתף כי אני עצובה שזה כל כך השתלט עלי


תגובות

dreams
23/07/17 16:48

מבינה אותך. גם אני שקועה עמוק בתכנים כאלה. ממש התמכרות שאני לא מצליחה לעצור למרות שאני יודעת שזה פוגע בי.

abf
26/07/17 17:11

וואי! גם אני ככה. לא מפסיקה לחפש תכנים על אנורקסיה! זה ממכר ואני יודעת שזה לא עושה לי טוב אבל לא מסוגלת להפסיק..

G1
28/07/17 10:25
orti
03/08/17 15:36

אוף גמני. זה נורא. משתלט עלי ברמות. איבדתי את זה. מה עושים??

כמוני8001
05/08/17 1:43

הייתה לי תקופה ארוכה מאוד כזאת. מה שעזר לי זה לא משנה כמה חשבתי אחרת, כל פעם שראיתי משהו כזה להגיד שזה מזעזע ואני לא רוצה להגיע לשם(גם אם לפעמים זה קצת שונה...) בנוסף יש המון סרטונים ביוטיוב של השראה, של החלמה, של נאומים שיכולים לתת מבט לאיך זה להחלים. אני מכירה את כל המשתמשים האלה באינסטגרם, אני יודעת שיש את הרצון הזה להסתכל על לפני ותמונות שמציגות גוף, אז תחליפו את זה למשתמשים של כושר והעצמה, יש עכשיו טרנד שבוא אנשים שמוגדרים כגוף מושלם מעלים תמונות של שלושה מצבים- זווית גרועה, זווית מחמיאה, ובסוף היום אחרי כל הארוחות. מראה קצת מציאות

GL יקרה, נשמע קשה מאוד. כמו שאת רואה מהתגובות כאן, אינך לבד. עם זאת, רוצה לשאול, האם את נמצאת בטיפול? האם יש לך תמיכה? האם יש מרחב לעשות בו דיון סביב חיפוש הסרטונים וההשתקעות הנפשית בכך? ממליצה בחום לא להישאר חבד עם ההצםה הרגשית שזה מעורר, ועם הדחף להמשיך.