לאדות בשמן זית בצל, להוסיף גזר, קשוא, בטטה, כרוב וכל ירק שאת אוהבת, להוסיף מעט אבקת מרק (נותן טעם), ועדשים או גריסים להסמכה. להוסיף מים ולבשל עד לריכוך הירק הקשה ביותר.
פשוט, קל וטעים
ברור שלא בחודש הראשון, אני התחלתי לאכול מרק ירקות עם קטניה לאחר כשנה, וגם אז רק צלוחית קטנה. לפני כן, בשלתי פשוט בטטה עם גזר וקישוא ומעכתי אותם :-)
הספיק לי ל 3 מנות.
Ruths
לאדות בשמן זית בצל, להוסיף גזר, קשוא, בטטה, כרוב וכל ירק שאת אוהבת, להוסיף מעט אבקת מרק (נותן טעם), ועדשים או גריסים להסמכה. להוסיף מים ולבשל עד לריכוך הירק הקשה ביותר. פשוט, קל וטעים
לימור מרדי דיאטנית
נראה טעים ....רק לקחת בחשבון שעדשים וקטניות אחרות לא מתאימות ללחודש הראשון שאחרי הניתוח, וגם שלמרק יש נפח יחסית גדול
Ruths
ברור שלא בחודש הראשון, אני התחלתי לאכול מרק ירקות עם קטניה לאחר כשנה, וגם אז רק צלוחית קטנה. לפני כן, בשלתי פשוט בטטה עם גזר וקישוא ומעכתי אותם :-) הספיק לי ל 3 מנות.