מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מרקים

18/02/19 7:36
3 תגובות

היי
אשמח למתכוני מרקים חמים וטעימים


תגובות

Ruths
20/02/19 10:08

לאדות בשמן זית בצל, להוסיף גזר, קשוא, בטטה, כרוב וכל ירק שאת אוהבת, להוסיף מעט אבקת מרק (נותן טעם), ועדשים או גריסים להסמכה. להוסיף מים ולבשל עד לריכוך הירק הקשה ביותר. פשוט, קל וטעים

לימור-מרדי-דיאטנית
24/02/19 18:14

נראה טעים ....רק לקחת בחשבון שעדשים וקטניות אחרות לא מתאימות ללחודש הראשון שאחרי הניתוח, וגם שלמרק יש נפח יחסית גדול

Ruths
25/02/19 13:20

ברור שלא בחודש הראשון, אני התחלתי לאכול מרק ירקות עם קטניה לאחר כשנה, וגם אז רק צלוחית קטנה. לפני כן, בשלתי פשוט בטטה עם גזר וקישוא ומעכתי אותם :-) הספיק לי ל 3 מנות.