מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר איתן גור
מנהל המרכז להפרעות אכילה ומשקל במרכז הרפואי ע"ש חיים שיבא, תל השומר.
דנה צינמן ליטרט
דנה צינמן ליטרט
פסיכולוגית קלינית. למדתי באוניברסיטת תל אביב, אני מטפלת בילדים, נוער ומבוגרים. אני עובדת כבר הרבה שנים במערך להפרעות אכילה לילדים ונוער בתל השומר, תחילה כמדריכה במחלקה להפרעות אכילה, בהמשך פסיכולוגית באשפוז יום, עשיתי את ההתמחות האשפוזית במחלקה וגם את התזה כתבתי בנושא הפרעות אכילה והפחד מהחיים. בשבע השנים האחרונות אני פסיכולוגית במרפאה להפרעות אכילה (הייתי שותפה בהקמתה). בנוסף, יש לי קליניקה פרטית ברמת השרון שם אני מטפלת גם בבוגרות המתמודדות עם הפרעות אכילה.
מורן וילנר סקאל
מורן וילנר סקאל
שלום, אני מורן, פסיכולוגית לאחר התמחות קלינית. בשנים האחרונות עבדתי במרפאה וגם במחלקה להפרעות אכילה לנוער בתל השומר. בעבודתי פגשתי מקרוב את המצוקה, הקושי והמורכבות שפוגשות המתמודדות ופוגשים המתמודדים עם הפרעות אכילה, ונושא זה קרוב מאוד לליבי. כיום יש לי גם קליניקה פרטית בצפון תל אביב : https://www.moranws.com/ אני מאמינה שחלק חשוב מתהליך ההחלמה הוא היכולת לא לחוש לבד, בייחוד במצבים וברגעים בהם נדמה שאף אחד אחר לא מבין מה עובר עלייך, והתחושה יכולה להיות מאוד בודדה. לתחושתי, כל אחת וכל אחד ראויים לחיות חיים מלאים ועשירים, ואני מאחלת לך להצליח להגיע לכך!
אפרת וייס שורץ
אפרת וייס שורץ
נעים מאד, אני אפרת, דיאטנית קלינית, בעלת 12 שנות ניסיון בטיפול בהפרעות אכילה במבוגרים ובמתבגרים. בוגרת תואר ראשון בתזונה מטעם האוניברסיטה העברית ובעלת תואר שני במדעי הרפואה מטעם אוניברסיטת תל אביב. דיאטנית קלינית בצוות הטיפולי של המרכז להפרעות אכילה במבוגרים במרכז הרפואי שיבא תל השומר, חברה בצוות הטיפולי במסגרת הדיור המוגן של הבית השיקומי לנשים מחלימות מהפרעות אכילה בהוד השרון, ומטפלת במבוגרים ובמתבגרים המתמודדים עם הפרעות אכילה בקליניקה פרטית בהרצליה.

.

24/03/19 22:38
0 תגובות

אני כל הזמן רעבה..כל הזמן במרדף אחריי משהו אחר להכניס.
משהו אחר שימלא.
במרדף שלא מפסיק.
ואני מרגישה כל כך חריגה בנוף . כאילו אני היחידה עם ההתמודדות הזאת שלי.
כבר דיי הרבה זמן לא הקאתי והשבוע כמעט שנפלתי לשם שוב.
מול עצמי אין בושה ...יש רק שנאה ...אז אני אוכלת,לפעמים קצת יותר ממה שצריך ושונאת את עצמי על זה.
שונאת את העובדה שאני כל כך חלשה.
שלכאן או לכאן אני לא מצליחה לשלוט בזה.
לא מצליחה להפסיק ולא מצליחה לשחרר את הקול שאומר לי להפסיק.
לא מצליחה לשחרר את הבושה .
אני מפחדת לחזור להקיא . מפחדת להצטרך את זה שוב.
אני מפחדת להודות שאני צריכה את זה.
כי מעולם לא למדתי לקחת את הדרך הארוכה .
כל כך הרבה פעמים אמרתי לעצמי מהיום...אני אלמד לאהוב את עצמי...אני לא מוכנה להמשיך לחיות לצד השנאה הזו ...
מתי המילים שלי איבדו מהמשמעות שלהם?
מתי הן הפכו לפחות אמיתיות?


תגובות