מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר איתן גור
מנהל המרכז להפרעות אכילה ומשקל במרכז הרפואי ע"ש חיים שיבא, תל השומר.
דנה צינמן ליטרט
דנה צינמן ליטרט
פסיכולוגית קלינית. למדתי באוניברסיטת תל אביב, אני מטפלת בילדים, נוער ומבוגרים. אני עובדת כבר הרבה שנים במערך להפרעות אכילה לילדים ונוער בתל השומר, תחילה כמדריכה במחלקה להפרעות אכילה, בהמשך פסיכולוגית באשפוז יום, עשיתי את ההתמחות האשפוזית במחלקה וגם את התזה כתבתי בנושא הפרעות אכילה והפחד מהחיים. בשבע השנים האחרונות אני פסיכולוגית במרפאה להפרעות אכילה (הייתי שותפה בהקמתה). בנוסף, יש לי קליניקה פרטית ברמת השרון שם אני מטפלת גם בבוגרות המתמודדות עם הפרעות אכילה.
מורן וילנר סקאל
מורן וילנר סקאל
שלום, אני מורן, פסיכולוגית לאחר התמחות קלינית. בשנים האחרונות עבדתי במרפאה וגם במחלקה להפרעות אכילה לנוער בתל השומר. בעבודתי פגשתי מקרוב את המצוקה, הקושי והמורכבות שפוגשות המתמודדות ופוגשים המתמודדים עם הפרעות אכילה, ונושא זה קרוב מאוד לליבי. כיום יש לי גם קליניקה פרטית בצפון תל אביב : https://www.moranws.com/ אני מאמינה שחלק חשוב מתהליך ההחלמה הוא היכולת לא לחוש לבד, בייחוד במצבים וברגעים בהם נדמה שאף אחד אחר לא מבין מה עובר עלייך, והתחושה יכולה להיות מאוד בודדה. לתחושתי, כל אחת וכל אחד ראויים לחיות חיים מלאים ועשירים, ואני מאחלת לך להצליח להגיע לכך!
אפרת וייס שורץ
אפרת וייס שורץ
נעים מאד, אני אפרת, דיאטנית קלינית, בעלת 12 שנות ניסיון בטיפול בהפרעות אכילה במבוגרים ובמתבגרים. בוגרת תואר ראשון בתזונה מטעם האוניברסיטה העברית ובעלת תואר שני במדעי הרפואה מטעם אוניברסיטת תל אביב. דיאטנית קלינית בצוות הטיפולי של המרכז להפרעות אכילה במבוגרים במרכז הרפואי שיבא תל השומר, חברה בצוות הטיפולי במסגרת הדיור המוגן של הבית השיקומי לנשים מחלימות מהפרעות אכילה בהוד השרון, ומטפלת במבוגרים ובמתבגרים המתמודדים עם הפרעות אכילה בקליניקה פרטית בהרצליה.
ד״ר מיכל בן מאיר

ד״ר מיכל בן מאיר

מומחה כמוני
28/10/19 14:19
0 תגובות

יקרות ויקרים,
אני כותבת בשם מנהלות הפורום בבקשה חשובה. לעיתים ישנם פוסטים המתארים חוויות מצוקה קשות הכוללות תאורים של מחשבות על והתנהגות של פגיעה עצמית. כל אחת ואחת חווה זאת באופן שונה ומנסיוננו תאורים אלו יכולים להוות טריגר למחשבות והתנהגות כזו אצל אחרות. מה זה אומר טריגר? זו מילה שחוזרת על עצמה פה. טריגר זה כמו ללחוץ על כפתור ומפעיל בנו איזושהי התנהגות (או מחשבה) אוטומתית מכשילה, לא יעילה ואף מזיקה. אנחנו מאמינות שעל מנת שנוכל באמת להחזיק פה מרחב בטוח ומוגן התכנים צריכים להיות אמיתיים אך עם רגישות לאחרות.
במקרה ויש מחשבות על פגיעה עצמית אנו מבקשות לפנות למטפלות.ים שלכן על מנת שתוכלו לקבל מענה מיידי ומתאים למצבכן.
אנו מקוות שבקשה זו לא תמנע מכן לשתף ולהתייעץ פה בפורום.
בברכת שנה שלווה,
מנהלות פורום


תגובות