כמוניסוכרת סוג-1אינסולין וציוד מתכלה למשאבה בגרמניה
אינסולין וציוד מתכלה למשאבה בגרמניה
שלום
שמי יואב, אני סוכרתי סוג 1 ואני עובר לשנתיים לגרמניה. אני משתמש במשאבת אינסולין. רציתי לשאול אם יש פה מישהו שעבר חוויה דומה של מעבר לגרמניה, ואם כן- איזה ביטוח רפואי עשיתם והאם הוא סיפק את הציוד המתכלה למשאבה, תרופות וציוד לבדיקת סוכר.
אשמח מאוד לכל עזרה
תודה רבה!
שמי יואב, אני סוכרתי סוג 1 ואני עובר לשנתיים לגרמניה. אני משתמש במשאבת אינסולין. רציתי לשאול אם יש פה מישהו שעבר חוויה דומה של מעבר לגרמניה, ואם כן- איזה ביטוח רפואי עשיתם והאם הוא סיפק את הציוד המתכלה למשאבה, תרופות וציוד לבדיקת סוכר.
אשמח מאוד לכל עזרה
תודה רבה!
0 תגובות
כדאי לך לקרוא גם את זה

הקשר בין סוכרת למחלות לב וכלי דם

דוקטור, מותר לי לצום?

סוכרת ובריאות השן – כל הפרטים
מנהלי קהילה

דר' זהר לנדאו
מומחית ברפואת ילדים ובאנדוקרינולוגיה וסוכרת בילדים ומתבגריםמנהלת השירות לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בילדים במרכז הרפואי 'וולפסון'.בנוסף, עובדת במכון לסוכרת נעורים של 'מכבי' ברעננה ומקבלת במרפאתי בצפון תל אביב באופן פרטי ומבוטחים של 'כללית מושלם'.יש לי הרבה ניסיון בטיפול בסוכרת מסוג 1 בילדים, מתבגרים ומבוגרים צעירים. כמו כן אני יוזמת ושותפה למחקרים רבים העוסקים בסוכרת מסוג 1 ואנדוקרינולוגיה.כל הצדדים הקשורים לטיפול בסוכרת מסוג 1 (טכנולוגיה, היבטים רגשיים ותזונתיים) מאד קרובים לליבי.

ד"ר מיכל גילאון
דיאטנית קלינית ואפידמיולוגית. בעלת תואר ראשון בתזונה קלינית מהאוניברסיטה העברית, ודוקטורט בחוג לאפידמיולוגיה ורפואה מונעת באוניברסיטת תל אביב.עובדת במכון לאנדוקרינולוגיה וסוכרת במרכז שניידר לרפואת ילדים ובקליניקה פרטית בגבעתיים.בעלת ניסיון רב בהתאמת הטיפול התזונתי בסוכרת מסוג 1 בגילאים השונים, באופן אישי לכל אחד בהתאם לצרכיו ולהעדפותיו. הטיפול כולל התאמה של התזונה לטכנולוגיות החדשות בטיפול בסוכרת (משאבות אינסולין, סנסורים) ובסוגים חדשים של אינסולין.בנוסף לעבודה הקלינית, מרצה במסגרות אקדמיות שונות ומרכזת מקצועית של הקורס הטיפול התזונתי בסוכרת לדיאטניות באוניברסיטת תל אביב.

ד"ר אביבית כהן
רופאה פנימית ואנדוקרינולוגית ביחידת הסוכרת בהדסה עין כרם ומנהלת מכון סוכרת של מכבי שירותי בריאות בירושלים.

ענת סרי
עובדת סוציאלית ורכזת מערך מתנדבים באגודה לסוכרת נעורים (סוג 1) בישראל

שרון לוטן פסיכולוגית
פסיכולוגית רפואית מומחית. בעלת ניסיון רב בעבודה עם מבוגרים המתמודדים עם השמנה, לפני ואחרי ניתוח בריאטרי, במסגרת טיפול פרטני או קבוצתי. בנוסף מטפלת במבוגרים ובני נוער המתמודדים עם מצבים רפואיים שונים במטרה לקדם את בריאותם הגופנית ורווחתם הנפשית. עובדת במסגרת ציבורית ובקליניקה פרטית.