מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר איתן גור
מנהל המרכז להפרעות אכילה ומשקל במרכז הרפואי ע"ש חיים שיבא, תל השומר.
דנה צינמן ליטרט
דנה צינמן ליטרט
פסיכולוגית קלינית. למדתי באוניברסיטת תל אביב, אני מטפלת בילדים, נוער ומבוגרים. אני עובדת כבר הרבה שנים במערך להפרעות אכילה לילדים ונוער בתל השומר, תחילה כמדריכה במחלקה להפרעות אכילה, בהמשך פסיכולוגית באשפוז יום, עשיתי את ההתמחות האשפוזית במחלקה וגם את התזה כתבתי בנושא הפרעות אכילה והפחד מהחיים. בשבע השנים האחרונות אני פסיכולוגית במרפאה להפרעות אכילה (הייתי שותפה בהקמתה). בנוסף, יש לי קליניקה פרטית ברמת השרון שם אני מטפלת גם בבוגרות המתמודדות עם הפרעות אכילה.
מורן וילנר סקאל
מורן וילנר סקאל
שלום, אני מורן, פסיכולוגית לאחר התמחות קלינית. בשנים האחרונות עבדתי במרפאה וגם במחלקה להפרעות אכילה לנוער בתל השומר. בעבודתי פגשתי מקרוב את המצוקה, הקושי והמורכבות שפוגשות המתמודדות ופוגשים המתמודדים עם הפרעות אכילה, ונושא זה קרוב מאוד לליבי. כיום יש לי גם קליניקה פרטית בצפון תל אביב : https://www.moranws.com/ אני מאמינה שחלק חשוב מתהליך ההחלמה הוא היכולת לא לחוש לבד, בייחוד במצבים וברגעים בהם נדמה שאף אחד אחר לא מבין מה עובר עלייך, והתחושה יכולה להיות מאוד בודדה. לתחושתי, כל אחת וכל אחד ראויים לחיות חיים מלאים ועשירים, ואני מאחלת לך להצליח להגיע לכך!
אפרת וייס שורץ
אפרת וייס שורץ
נעים מאד, אני אפרת, דיאטנית קלינית, בעלת 12 שנות ניסיון בטיפול בהפרעות אכילה במבוגרים ובמתבגרים. בוגרת תואר ראשון בתזונה מטעם האוניברסיטה העברית ובעלת תואר שני במדעי הרפואה מטעם אוניברסיטת תל אביב. דיאטנית קלינית בצוות הטיפולי של המרכז להפרעות אכילה במבוגרים במרכז הרפואי שיבא תל השומר, חברה בצוות הטיפולי במסגרת הדיור המוגן של הבית השיקומי לנשים מחלימות מהפרעות אכילה בהוד השרון, ומטפלת במבוגרים ובמתבגרים המתמודדים עם הפרעות אכילה בקליניקה פרטית בהרצליה.
כמוניהפרעות אכילהפגישה אצל הדיאטנית - שיתוף מבפנים

פגישה אצל הדיאטנית - שיתוף מבפנים

אנונימי
אנונימי
21/06/21 18:57
1 תגובות

מצלצלת בפעמון , הוא לא עובד אז דופקת קלות.

כמה צעדים והיא פותחת .

מה העניינים? שואלת בחיוך.

מה נשמע אני מחזירה ונכנסת .

אני יושבת על הספה הרגילה שלי והיא מתיישבת מולי..

טוב, ספרי מה קורה?
היא אומרת

אני מתחילה לספר על כל האספקטיים בחיים..
על זה שיצאתי עם בחור שבתמונה היה נראה עם שיער אבל בפועל היה לו רק הצדדים של הראש והשאר קירח לוץ מ3 שיערות
והיא צוחקת וצוחקת כמעט מתפרצת מצחוק מהתיאורים שלי..

אחר כך אני ממשיכה לספר על הדחפים למתוק שגברו השבוע

על זה שהעבודה שלי עדיין לא בטוחה לשנה הבאה
שזה משפיע עלי שאני לא ישנה טוב ומודאגת .

אני מספרת לה על חול שקרב ובא, 9 ימים עם המשפחה
ומתחילה לבכות. הדמעות עולות ועולות
כמו סכר ולא מצליחה להפסיק.
מספרת על החששות מהדינמיקות החששות מהאוכל

והיא מזכירה לי שאני במקום אחר לגמריי משהייתי .
אני לא הקאתי ולא בילמסתי שנה וחצי ואני הדרך מעולה..

ואני לאט לאט מפסיקה לבכות ומקשיבה.
לאחר מכן עולה על המשקל

החיל ורעדה( עדיין לא נרגעת מזה)

אני לא מסתכלת על המספר כך קבענו לפני חצי שנה.
היא אומרת לי שאני יציבה מאד.

ושהכל הסדר ואני חוזרת לנשום אחרי המפגש איתה


תגובות

mouche
23/06/21 16:38

אם זה יעודד אותך, גם לי אין מושג מה קורה איתי בשנה הבאה. אבל אני לא לחוצה, אני בטוחה שהכל יסתדר. האם נראה לך שטיסה עם המשפחה תעשה לך טוב? אלה תשעה ימים ללא אפשרות מילוט. כלומר, אם קורה משהו, אין לך אופציה לעזוב. מצד שני, זו גם הזדמנות לבילוי עם המשפחה. חשבת, כדי לצמצם אפשרות לחיכוכים, לתכנן גם זמן בילוי ללא ההורים? נגיד שרק את ואחותך תצאו, תבקרו במוזיאונים, תטיילו ללא ההורים, ואז תחזרו בערב. את לא צריכה להסביר באמת למה, אבל את יכולה לתרץ את זה בזמן איכות עם האחות ובצורך לעשות איתה דברים שיותר מתאימים לצעירים