שחזור סיסמה

הזן את כתובת האימייל שבאמצעותה נרשמת ונשלח לך לינק לאיפוס סיסמה

בגדים, הערכה עצמית ומה שבניהם.

כמה פעמים בתור שמנים קרה לכם שהלכתם לחנות בגדים, חיפשתם בגדים בשבילכם וכל מה שמצאתם היה בגדים למבוגרים יותר מכם (הרבה יותר), או שבכלל לא היו במידה שלכם?

עד שנסעתי לארה"ב לפני שנה לא כ"כ הפריע לי הסיגנון בגדים הזה. הייתי מוצאת מעט מאוד בגדים יפים, וגם אותם לא באמת אהבתי מספיק… בארה"ב זה היה שונה, פתאום מצאתי חנויות עם בגדים לאנשים בגיל שלי, ובמידה שלי. אתם יודעים כמה מדהים זה היה? הצלחתי אפילו למצוא את הביטחון העצמי שלי שהייתי בטוחה שנעלם לי איפשהו בעמקי השומן, והצלחתי לקנות שמלה מדהימה שחבר שלי עדיין מזיל עליה ריר מדי פעם.

אז החלטתי שהגיע הזמן לעשות מעשה, ואני הולכת להתחיל להזמין בגדים מארה"ב או לבקש מדודות שלי לקנות לי. זה פשוט לא הוגן שאני צריכה להמעיט בערך הגוף שלי רק בגלל המבחר הדליל של הבגדים בישראל.

ובלי קשר, אם יש לכן חנויות לבגדי נשים באזור המרכז, אשמח לשמוע ולראות מה יש להם. יכול להיות שהכל זה בעצם פראנויה שלי.

  • User Avatar
    3 תגובות