יש לי בעיה
יש צ'אט שאני מסתובבת בו כבר שנה, אף פעם לא עושה לי טוב להיות בו. היום חזרתי לשם, אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי. כשהייתי בחו"ל לא יכולתי להיכנס, ובארץ נכנסתי בהתחלה כשחזרתי, ועד הערב, זהו.
הייתי צריכה לקחת משהו להרגעה מכמה שזה השפיע עליי, אובססיבית ובצורה לא טובה. כמה שעות שאבו אותי לשם עד שאני מרגישה ממש קושי לצאת משם. FOMO כזה מוגזם. Fear of missing out, שזה אומר "פחד לפספס את מה שקורה שם", בתרגום יותר מדי חופשי. יש שם המון פניות גסות ולא נעימות, זה ממש כמו להדוף כל הזמן, וזה נורא. אבללא הצלחתי להבין למה אני עושה את זה.
מעל הכל, אני מתחילה להבין כמה ההתנהגות של איתן לא הייתה ייחודית, ושהרבה גברים פועלים שם ככה. ואני מתחילה לפחד. מה אם הוא שיקר לי? מה אם הוא היה מתחזה? מה אם, לא יודעת, מה אם ניסו לנצל אותי? מה אם התקרבתי לבנאדם ששיקר לי בכל פרט על עצמו, והאמנתי? זה שייך לעבר, אבל מעכשיו, עם הפנים קדימה, מתחילים להתבהר לי דברים ואני קצת מפחדת.
תודה שקראתם. בינתיים אני עם מוזיקה באוזניות שוכבת במיטה, מקווה שהכדור יתחיל לעבוד.

וואי נשמע שמשפיע ממש לא טוב,
קודם כל , מקווה שתרגישי טוב יותר מהר.
ולפעמים באמת עושים דברים שלא טובים לנו, אני גם לא יודעת למה, אולי צריך לבדוק מה אנחנו מחפשים בהם כדי למצוא לזה תחליף שכן יהיה טוב.
אני לא מכירה אותו..לא יודעת..אבל יכולה רק לקוות שלא ניסה לנצל..נראה לי שלא כולם כאלה.
ו..חיכיתי לשמוע ממך..לקרוא..
- 0
- שתפו
דווחוהיי ג'יין.
כן, עדיין נכנסתי מדי פעם. גם אני מקווה שהוא לא שיקר לי.
- 0
- שתפו
דווחומצטרפת לכל מילה של ג'יין.
התגעגעתי:) ואני שמחה שאת כותבת.
וגם מסכימה איתה שאולי צריך לבדוק מה זה ממלא אצלך.
והFOMO הזה הוא מוכר.
מה שעוזר לי במקרה כזה זה פשוט כאשר במקרה זה לא נגיש לי אני רואה שאני יכולה גם בלי, אבל אז כשחוזרים פתאום נראה שאי אפשר בלי,
כמו שקרה לך כאן, היית בחו"ל ואיכשהו הסתדרת בלי, אבל כשחזרת לזה זה נכנס חזק.
והפחד התמידי הזה שאי אפשר לתת אמון והפניות הגסות האלו בוודאי לא מוסיפות לזה, זה מאוד קשה.
נשמע שזה באמת לא טוב לך:(
וזה קשה לשנות גם כשיודעים שזה לא טוב...
"לפעמים הדבר הקשה והדבר הנכו
- 0
- שתפו
דווחותודה על הדאגה.
- 0
- שתפו
דווחוהיי מתוקית ?
גמאני התגעגעתי. מקווה שעכשיו את כבר מרגישה טוב.
את לא יודעת למה נכנסת למקום שלא עושה לך טוב, אבל עצם זה שאת יודעת שזה לא עושה לך טוב ומודעת לזה שלא כדאי להיכנס לשם, זה כבר התקדמות, כלומר יותר טוב מאשר להיכנס ללא מודעות. זה הצעד הראשון בשביל להגיע למצב שלא תיכנסי למקום כזה.
טוב גם שהתרחקת מאיתן שלא עשה לך טוב בהתנהלות המתעתעת שלו. נראה לי שאת (ולא רק את) צריכה מישהו שאפשר לסמוך עליו, שנמצא שם בשבילך. לא אחד שנעלם ומגיע רק מתי שמתחשק לו.
שיהיה לך יום טוב ? וכייף לשמוע אותך ❤
- 0
- שתפו
דווחותודה שרי.
- 0
- שתפו
דווחו