
ניתוח מעקפים
ניתוח מעקפים

אינטרוספקטפוביאני כותב כאן כבר מספר שנים, חלקכם מתחברים לטקסטים שלי.
היום הבינה המלאכותית מספיק טובה בשביל ליצור מטקסט שיר, אז פתחתי ערוץ יוטיוב שבו אני מעלה שירים בסגנונות שונים עם הטקסטים שלי.
זה עדיין לא מאה אחוז, יש קצת שגיאות בעברית, אבל התוצאה היא בהחלט שירים שנחמד להאזין להם.
אז אם אתם אוהבים מוזיקה מקורית ובא לכם לחדש קצת את הפלייליסט, או סתם מתעניינים איך התוצאה, אני מעלה לערוץ היוטיוב את הטקסט במספר גרסאות.
לכן גם אם אתם אוהבים פופ, ראפ, מטאל, רוק או כל סגנון אחר, סביר להניח שתמצאו גירסה כזו עם הטקסט שלי.
קישור לערוץ היוטיוב:
https://www.youtube.com/@gof12340/playlists
קישור לערוץ הטלגרם:
https://t.me/gof_em_adam_met
קישור לפייסבוק:
https://www.facebook.com/gofemadammet
מוזמנים לעקוב?
חבר קהילה · 12.3.2023
open
חבר קהילה · 29.6.2021
open
open
open
חבר קהילה · 4.2.2021
open
open

גיל מלצרבן 56. נשוי. אבא של עומר (8) ומיקה (6). חולה לב. מייסד ומנכ"ל אגודת הלב הישראלי - העמותה למען מטופלי לב וכלי דם
מוביל קהילה · 2.10.2020
open

גיל מלצרבן 56. נשוי. אבא של עומר (8) ומיקה (6). חולה לב. מייסד ומנכ"ל אגודת הלב הישראלי - העמותה למען מטופלי לב וכלי דם
מוביל קהילה · 8.6.2020
open
open

Yogibearאוהב : את 3 ילדיי המקסימים . קריאה,צילום וטבע,ו...כמובן הרבה הרבה שקט.כן ... אני יודע ... אופנוע מסוכן , עברתי איתו תאונה מספיק קשה שריסקה חלק ממני (מהכתף עבור באגן וסיים בכף רגל ) הייתי בבית 4 חודשים, את הצלקות והכאבים אני נושא גם היום, אבל כנראה הצורך לאדרנלין לחופש ולהנאה צרופה (שרק רוכב אופנוע יבין ) גובר על הצורך בהגיון .. אז ... שלא תחשבו אפילו לרמוז לי על כך שאופנוע מסוכן ... מייחל ליום בו אדע שנמצאה תרופה שתרפא כליל את הסכרת על מגוון צורותיה.לא מסתפק בלבלב מלאכותי, או מד סוכר רציף.
חבר קהילה · 17.11.2019
open
