שחזור סיסמה

הזן את כתובת האימייל שבאמצעותה נרשמת ונשלח לך לינק לאיפוס סיסמה

שישי 06.01.22

וואו. אני לא יודעת מאיפה להתחיל.
עשיתי לעצמי את המתנה הכי גדולה שיכולתי לקחת. חזרתי מהצילומים לקליפ לייב לשיר שלי. וואו, וואו, וואו! איזה אנשים מתוקים פגשתי. כמה רגש, כמה התחשבות, כמה הומאניות.
הרגשתי כאילו כבר הייתי באולפן הזה פעם. כאילו זו הפעם הלא יודעת כמה שאני רואה אותם! זה לא דעך לרגע. אני לא יודעת אם זה משהו בי שמשתנה, מתבגר, מתגבר, מתחזק, או שבאמת באמת- הם נדירים; המפיק, הבמאי-צלם והטכנאי סאונד. אני הייתי כל כך חופשייה, משוחררת. הרגשתי כל כך בטוחה! זה מה זה לא מובן מאליו. היינו כבר אני, הבמאי והמפיק באותו חלל צילומים, והמפיק בא לצאת. ואמרתי לו כזה בהכי טבעיות "מה, אתה לא נשאר?" אני פאקינג הכרתי את הבנאדם לפני פחות משעה, ואני לא רוצה להתרחק מהם, ולא שהם יתרחקו ממני. רציתי שהוא יישאר! בדרך כלל החללים האלה כל כך סטריליים, אנשים כל כך נכנסים למוד קר, מנוכר אפילו, אפאתי. הם? לאאאא. אין מה לדבר. וסבלנות ופשוט.. כל הזמן חשבתי "נו מה הקאצ'?" אבל אין, זה לא מחשבה שנשארה הרבה בחיים. הם צעירים ממני, מסתבר. באיזה 3-4 שנים, לא יותר. אבל זה הפתיע אותי. הם לא נראים, זה א'. וב', הם משדרים מקצועיות, מקצוענות, ביטחון. הכל, מה שאפשר לצפות מאנשים ששנים עובדים בזה. והם לא! הם רק מתחילת הקורונה.

טוב, הפסקתי להלל אותם חחח לפחות כרגע.
חבר שלי מאוד תמך בי. בחרנו ביחד מה אלבש לפי הכוונות של אנשי הצילום לגבי צבעים, צבעים קרים או חמים, ואז איזה לוק כללי, וגם איתם התייעצתי. הלכתי עם שתי אפשרויות והם עזרו לי לבחור. בסוף יצא סטייל של קפוצ'ון מגניב וא-סימטרי עם מכנסיים צמודים ומגפוני שפיץ. סטייל מעיף. התאפרתי בבית, ולקחתי איתי תיק עם האיפור, עוד אביזרים וליתר ביטחון. מה אני יודעת? אני מנוסה בלהקליט שירים, לא קליפים. אני, שירה יכולה להקליט גם עם קוקו שלא נפתח שלושה ימים, לבושה לא בהתאם לעונה ומה פתאום איפור עכשיו. בקיצור, היה שווה את זה.

במעבר קצת – אתמול הייתה איזו תכנית בטלוויזיה וראיתי מישהו שהוא בשכבת הגיל שלי כמשתתף עיקרי בה. לא ידעתי שהוא בכלל עוסק במה שהוא עוסק. רק הופתעתי, והאמת, נזכרתי בזה שהיה לו אופי וגישה קצת מנופחים כזה. אמרתי… טוב, החיים עוברים. בוא נראה מה נהיה ממנו. בקיצור, הוא נשאר נפוח. לא בצורה חיננית, לא עם איזון. פשוט הרגשה נורא לא נעימה הייתה לצפות בהכל.

עד הפעם הבאה, אני הולכת לשים ראש.
תודה שקראתם.
צ'או.

  • User Avatar
    4 תגובות