שחזור סיסמה

הזן את כתובת האימייל שבאמצעותה נרשמת ונשלח לך לינק לאיפוס סיסמה

לילה טוב

מרגישה שהרבה זמן לא הייתי כאן לסדר את הראש
לא שהוא הספיק מאוד להתבלגן אבל קצת כן.
הבית נקי מאוד מאוד
גיליתי שמתחת לשולחן בר יש עובש. זה שולחן שקיבלתי עם הדירה ורק היום הסתכלתי מלמטה.
עוד משהו שצריך לקנות…
זה די נחמד הקונספט של שולחן בר, חשבתי שלא אתחבר.
אני מרגישה שאני מפוזרת מידי עם כסף, ולפעמים שמתקמצנת מידי.
קשה להשתלט על הכל אבל אני גם לא כלכך מנסה אני די מוותרת מראש, לא בקטע רע.
אני יורדת לפעם בשבועיים עם המטפלת, נראה אם אני מצליחה להסתדר בלעדיה ואז אולי נפסיק להיפגש.
אני בגדול סומכת על הדיעה המקצועית שלה אבל לפעמים לא כל כך. אבל הסיבה היא שאין איזה קושי מיוחד בחיים ולדעתי אני יכולה להחזיק את עצמי, ואי אפשר כל הזמן להיות בטיפול אני רוצה להרגיש שאני מסתדרת, לסמוך על עצמי. אולי סביב החיפוש עבודה כשזה יגיע, אבל גם זה לא כל כך רלוונטי מולה.
כואב לי הגב, לעשות כלים זה נורא. לא כזה הרבה כלים אבל זה מתחיל לכאוב מהר.
תודה לאל שאני כבר לא בימים שאחרי ארוחה אני מסתכלת על הכיור בבית של ההורים ובורחת לחדר. תמיד הרגשה מעצבנת. שאני לא נחמדה לאמא.
הנה אני עם כיור משל עצמי אף אחד לא ישטוף בו כלים חוץ ממני 3> כיור מאמם וגדול. יש לו מסתם מעצבן אני חושבת שהוא מקולקל. או שהוא אוטם לגמרי את הזרימה או שזה פתוח לגמרי. לא בטוחה. וגם אני צריכה מאריך לברז.
ד הציע שניפגש בשבת. כשהוא הציע מאוד התרגשתי כי ואפילו כשנפרדנו מעדתי על ילד אחד מהתרגשות וזה היה מביך.
בלב אני לא מתרגשת המון, אני מתחילה לדאוג שאולי הוא ירצה להפוך את זה לרציני או סקס. שתי האפשרויות מפחידות אותי חח. לא יודעת אם לפרט על החלק השני. היום כמעט פתחתי את זה עם שירה אבל כבר היינו צריכות לסיים. אני מפחדת קצת להיות רצינית איתו בזוגיות. מה זה מפחדת, אני לא רוצה. ומלחיץ שהוא ירצה ואני לא רוצה. לא שאני מרגישה שהוא רוצה אבל יש סיכוי שאני קולטת אותו לא נכון כי הוא כל כך שונה ממני. אני לא יודעת בדיוק למה אני לא רוצה. אני קצת מרגישה שזה שוב המה יגידו, כי הוא עובד באבטחה והוא קצת משוגע שמדבר על תיאוריות קונספירציה ברצינות. אני לא רוצה לתת חשיבות למה יגידו כי אני אוהבת איך שהוא מדבר על העבודה שלו. הוא לוקח את המקצוע שלו מאוד ברצינות. ובעצם למה לא לדבר על תיאוריות קונספירציה ברצינות? זה לא שהוא לא ספקן. פשוט לא מפחד להישמע מגוחך ושוקל את כל האפשרויות. זה שאנחנו למשל מאמינים למה שהרופא אומר לנו זה כי הוא הרופא ואנחנו פשוט בוחרים להאמין לו כי סביר שהוא צודק על סמך הסיפורים שאנחנו מכירים על רופאים בחיים, לא כי אנחנו באמת יודעים ובדקנו במעבדה שמה שהוא אומר זה נכון.
אני קצת מתחילה להישמע כמוהו. וזאת עוד סיבה אפשרית ללמה לא… שאולי הקול הביקורתי הזה יש בו משהו ואולי הבחור לא 100.
אבל לא יודעת… ניראה לי שהקול הביקורתי הזה לא יודע על מה הוא מדבר, ושהוא פשוט רוצה להיות נורמלי ולהתאים את עצמו לחברה כדי שכולם יהיו בסדר איתו. ולא להביך את עצמו ליד אנשים שעלולים לגלגל עיניים או ללעוג לו. הוא רק רוצה שיאהבו אותו חח.
ד נסיך הוא הולך ברגל מהעבודה 40 דקות כי נעים לו יותר לחשוב ככה והוא אימץ חתולה חולה. הוא תמיד מחפש איך לעזור לאנשים.
גם אם נהיה זוג שום דבר שהוא יעשה לא באמת אמור להפריע לי להגשים את עצמי ולהיות איפה שאני רוצה להיות. זה כן יקשה כי אני ארצה להתאים את עצמי אליו וזה אתגר לא פשוט בכלל לא להעלם. בכל מקרה אני לא חושבת שאנחנו נהיה זוג כי התקשורת בינינו מתוחה קצת, לא קלה. אני נורא מתרגשת ומתביישת בעצמי ומסתירה דברים ואני חושבת שהוא לא יתאים לו מה שיתגלה עם הזמן.
אם בכלל ניפגש באמת כי כאמור מה שמבחינתי קבוע בלוז מבחינתו הוא המלצה עד הרגע האחרון ואחריו.
הוא סיפר לי שהוא התקשר למלא חברים לפני החג ובסוף היה לבד. מעבר לזה שזה עצוב הבנתי שהוא בודד יותר ממה שהיה לי נדמה, וזה שם עוד אש במדורת ה״הוא לא 100״. הוא לא 100 זה … הוא לא ייצוגי.
אני חייבת להשתחרר מזה, אני יודעת שיש את זה להרבה מאוד אנשים, זה אפילו כנראה נורמלי. רוב האנשים הופכים את עצמם לייצוגיים ובוחרים אנשים יצוגיים סביבם. רוב האנשים יצוגיים. אבל אני לא ייצוגית בעיני וזה מה שצריך להישתנות אבל איךךךך. לא שאני אהיה יותר ייצוגית אלא שלא יפריע לי שאני כמו שאני. לא יודעת אם זה אפשרי בכלל.
אולי פשוט באמת מפריעים לי בו כל מיני דברים ואין לי אומץ להודות בזה.
בקיצור אני חייבת לצאת עם משהו למחר כי אני מפחדת ממחר. אני חייבת להיות אמיתית איתו כמה שיותר… אין לי כוח גם לאובססיה שלי לכנות. מניחה שזה יגיע וזה יזרום פשוט. אין מה לתכנן גם ככה. פשוט אני קצת בסלידה ממנו כי אני מפחדת שהוא ירצה להתחתן איתי אבל אני יכולה להיות רגועה , הוא גם יודע שאני לא רוצה ילדים אין סיכוי שהוא לא רוצה ילדים וגם אם הוא כמוני אז בכל מקרה לא רלוונטי להתחתן.
טוב אז מה איך ארגיע את עצמי מחר? מנטרה כלשהי?
* אני מתקדמת עם מה שבא ובודקת, מותר לי להרהר ולהחליט ולשנות את דעתי, וגם לך. שנינו רוצים בטוב זה לזו ולעצמנו.
יפה אהבתי
בקשר לסמך קוף סמך אני מתאמנת עם המאמנים. אני די נמוך בסולם עדיין. זה לא כואב, גם לא נעים, אבל לא כואב. בפעם הראשונה היה לא נעים, בשניה היה נחמד, בשלישית ממש נחמד וברביעית לא נעים. אז עכשיו אני אחרי הפעם הזאת עם טעם מר קצת. לא תרתי משמע. סליחה לא יכולתי לוותר. יש 6 גדלים והכי רחוק שהגעתי זה 4 אבל לא עד הסוף. אני צריכה להקפיד לא למהר עם זה כי אני חסרת סבלנות אבל זה עדיף לא לצאת עם חוויה לא טובה כי זה משאיר אותי עם פחד.
אז גם בגלל זה אני לחוצה מד׳ כי אולי הוא מצפה למשהו מחר.
כשהיינו אצלו הוא עשה לי סיבוב בבית ויש מעבר ממסדרון לחדר שינה למטבח . אז היינו במסדרון והוא נכנס לחדר שינה ובא לצאת למטבח ואני לא נכנסתי לחדר שינה כי הרגשתי שאני צריכה להבהיר שלא יהיה סקס בזמן הקרוב, מעבר לזה שהייתי מאוד סגורה ולחוצה וביישנית, שזה גם רומז את אותו דבר. אז זה היה קצת דרמטי וירדתי על עצמי שאני נהנת מלעשות סצנות ולהיות דרמטית אבל תחלס צדקתי כי עכשיו אני יודעת שעשיתי את זה וזה מרגיע אותי. הוא לא אמר שום דבר אבל הוא קזה השתהה ביציאה למטבח וראה שאני לא מגיעה וחזר למסדרון.
חוץ מזה שזה לא היה סופר דרמטי, הסוותי את זה קצת עם ללטף את החתול אבל אני חושבת שהוא כן הבין את הרמז. טוב. אין לדעת אולי הכל בראש שלי כל הסיפור הזה שבטח לא היה ברור בכלל.

מסקנות מכל הטקסטים שלי בכל הזמנים: אני לא יודעת כלום ואף אחד לא יודע כלום אבל הכי הרבה אני לא יודעת כלום

*מותר לי לא לעשות איתך סקס הבנת??? לא טוב לך יום טוב לך. + קריצה. שלא תאבד תקווה, כי גם אני מקווה. רק שיהיה עדין איתי. הלוואי שהוא מתאים למשימה. מה אם הוא לא מתאיםםםם מה אם הוא לא מסוגל להיות עדין והבעיות תקשורת שלנו כל כך גדולות שאני לא אצליח להשתחרר אוף.
*דברים יכולים להשתנות

טוב יש הקלה קלה במוח שלי
עכשיו אני אגש לתכנן תוכניות ותיכף לישון.

לילה טוב

אה סליחה רשימת כל הכבוד לי שעשיתי דברים טובים היום
1 הלכתי לשירה ועשינו שיחה חשובה וקצת קשה
2 הגעתי אליה בזמן
3 ניקיתי אצל סבא ולא התעצלתי איפה שכמעט התעצלתי
4 ביקשתי ממנו טובה זרעים של פטרוזיליה
5 עשיתי קניות
6 ניקיתי את ככככללללל הבית היה קשה וארוך
7 התקשרתי לסבא להגיד לו שסיימתי מאוחר ולא הברזתי לו כמו ששקלתי והרגשתי רע עם זה
8 כתבתי אחלה פוסט שעזר לי לשחרר מתח ולהתכונן תפקודית למחר
9 עניתי לחברות בוואטסאפ
10 הולכת לישון בלב שלם 333>

  • User Avatar
    4 תגובות