שחזור סיסמה

הזן את כתובת האימייל שבאמצעותה נרשמת ונשלח לך לינק לאיפוס סיסמה

סוכרת סוג-2

חברים:
28,118

קהילת סוכרת סוג ב הינה קהילה המאפשרת לחלוק ולשתף בהתמודדות הרגשית והפיזית של החולים במחלת הסוכרת, בני משפחותיהם ויקיריהם. בואו להתייעץ עם מומחים וחולים, ולחלוק את קשיי ההתמודדות עם חיים עם סוכרת סוג ב, היפוגלקמיה ואינסולין. זיכרו, אתם לא לבד. אנחנו כאן בשבילכם

User Avatar
User Avatar

כתיבת פוסט

Shlomit Shaked

שלום, רציתי לשאול, כשאני אוכלת ארוחה דלת פחמימות, שעה אחרי הארוחה הסוכר שלי הוא 110. אבל ספציפית כשאני אוכלת סלט ירקות גדול עם טחינה וטונה, או טחינה ועוף, כאשר רוב הסלט הוא חסה, ופלפל אדום אחד ועגבניה אחת, הסוכר שלי הוא 130 אחרי שעה. ניסיתי גם סלט טחינה וגם טחינה גולמית, זה לא שינה את התוצאות. ניסיתי גם להוריד את העגבניה וחצי מהפלפל ולהוסיף מלפפון, זה לא שינה את התוצאה. אני משתדלת כן לאכול סלט, אבל מעדיפה לא להגיע לערכים של 130, גם אם זה בתוך הטווח. אני לא מבינה מה מעלה לי את הסוכר בסלט הזה. האם למישהו יש רעיון?

  • User Avatar
    6 תגובות

האם אתה בטוח שברצונך למחוק את הפוסט?

שים לב: הפוסט יימחק, אך התגובות אליו יישארו זמינות.
הפוסט שפרסמת נמחק
בלוגים בנושא
נ

חמש שנים בקירוב סכרת. שני כדורים ליום- מטפורמין וזנואט 850. עדיין בעודף משקל. באמצע החיים.פעילות גופנית- שני שיעורי התעמלות בשבוע והליכה אחת גדולה ברגל. לחץ דם בגבול הגבוה אבל תקין.נוטלת יומית ויטמין D וויטמין B12. מה שכן- חסרות באופן קבוע שעות שנה ליליות.
כרגע מרגישה ממש חלשה.
תור לרופאה רק ב-30.4,מחכה לתוצאות בדיקות דם רוטיניות

כל זה רקע. העיקר- מרגישה עכשיו חלשה ומעט מסוחררת,נטולת אנרגיה. מחפשת הקלה אפילו ברמה של תרופות סבתא.
תוכלו לעזור?
תודה רבה.

  • User Avatar
    6 תגובות

האם אתה בטוח שברצונך למחוק את הפוסט?

שים לב: הפוסט יימחק, אך התגובות אליו יישארו זמינות.
הפוסט שפרסמת נמחק