לבד , לבד פשוט לבד !!!
שלום לכולם, ואוו ממש הרבה זמן לא הייתי כאן . חשבתי להיכנס מידי פעם … אבל לא נכנסתי בסוף , לבסוף העזתי. אני כבר תקופה ארוכה מרגישה שאני ממש לבד , בעלי לא טיפוס של ליזום ולי כבר נמאס להיות זו שיוזמת על הזמן . חברות שלי ?! כל אחת עסוקה בצרות שלה וגם לא כזה בקשר … הייתי פעם נורא פעילה , גם בעלי . לא יודעת. .. מאז שעברנו לגור לבד אנחנו כמו זוג זקנים כולה שנה וקצת . ב 21:00 כבר המיטה . הילד בן שנה וחצי גם מוציא לא מעט כוח . לא יודעת מה אני יכולה עוד לכתוב , אבל לבעלי כבר נמאס שאני מעירה . נמאס לי להיות לבד . לעשות הכל לבד . ולהרגיש לבד . מה אני אשמה שאני מרגישה שבעלי הוא הכל בשבילי , שהוא העולם שלי , שהוא החמצן שאני נושמת . אמרתי לו כמה פעמים אבל הוא לא כ"כ מתייחס . כרגע אני עובדת איתו . אני המזכירה והוא עובד בעבודות חשמל. שכירים. לא מתראים כ"כ. גם שם כולם בנים ואין לי עם מי לדבר. בעלי הלך לשחק טניס עכשיו . עם חבר . פירגנתי שיילך יהנה . הלוואי ויחשוב עלינו ככה . הוא לא טיפוס קנאי בכלל . אולי לגרום לו לקנא ? דייי נמאס לי להרגיש ככה . גם תקופה של שנה שמנסים להיכנס להריון וז לא הולך הוא נורא רוצה כ"כ עייפה מהמצב הזה. בוכה ללא הפסקה .. תודה על הקריאה .
אם יש דבר יותר קשה מלהיות לבד ..זה להיות בתוך זוגיות ולהרגיש לבד...אני לא מתיימר לשפוט או לתת עצות אבל אביע את דעתי האישית:אני חושב שזה מקסים שאת רואה את בעלך כל עולמך והאוויר שאת נושמת זה מלמד שכן הוא עשה למענך דברים עצומים שגרמו לך להרגיש את ההרגשה הזאת...ההרגשה שאת עכשיו כל כךמתגעגעת אליה,...בתור גבר לא הייתי ממליץ לך לגרום לו לקנא
אבל אני מסכים איתך שאת לא אמורה להרגיש לבד,בשביל מה יש לך בעל?!...סליחה שאני אומר את זה..אבל בעלך חייב להבין שלאשתו אסור להרגיש לבד
- 0
- שתפו
דווחוהיי שי,
כתבתי את התגובה שלי מקודם כנראה שזה לא עלה משהום מה.. אז אשלח שוב.
קודם כל תודה על התגובה שלך, חיכתי שמישהו יגיב לי ..
בנוגע לפוסט, איך אני בעלי אמור להבין ? הוא טוען ש"כמה שאני לא יעשה בשבילך תמיד יהיה לך מה לומר".
ואני באמת מרגישה שכל מה שהוא עושה בבית אני אומרת לו תודה ומשבחת אותו , אפילו במידה וזה לא יודע כ"כ טוב או לא לטעמי, אני לא אומרת לו , לא רוצה שייתבאס . כשהוא עושה משהו, תמיד רוצה שזה יהיה מושלם, יש לו ידיים זהב.
נותן את הלב שלו בעבודה ובדברים אחרים. למה בבית זה לא מתבטא? הוא טוען שאם אני רוצה לעשות מ
- 0
- שתפו
דווחודנדון יקירתי אני לא חושב שיש פתרון קסם,אני גם לא חושב שזה הוגן לתת עצות מעשיות לזוג נשוי שיש לו הסטוריה ובע''זה גם עתיד, על סמך כמה מילים בבלוג..מי שכן יכול לתת עצות זה רק את הוא..ואנשים מאוד קרובים שמכירים את הסיפור שלכם, שיכולים לראות את התמונה הכוללת...הנקודות שאני ראיתי לנכון להתייחס בבלוג הקודם הם נקודות מאוד כלליות..
כלומר 1-שיש פה אשה שמאוד מעריכה ,אוהבת, מתגעגעת לגבר שלה ולדברים שהעניק לה בעבר ועכשיו נוצר חוסר
2-שיש פה אשה שמרגישה לבד..ופה אני מרשה לעצמי קצת להטיל עליו את האחריות...כי אם אשתך מרגישה לבד אז יש פה בעיה
- 0
- שתפו
דווחו- 0
- שתפו
דווחו- 0
- שתפו
דווחו- 0
- שתפו
דווחו- 0
- שתפו
דווחו- 0
- שתפו
דווחו- 0
- שתפו
דווחו- 0
- שתפו
דווחו- 0
- שתפו
דווחו- 0
- שתפו
דווחו- 0
- שתפו
דווחו