שחזור סיסמה

הזן את כתובת האימייל שבאמצעותה נרשמת ונשלח לך לינק לאיפוס סיסמה

סוכרת סוג-2

חברים:
28,118

קהילת סוכרת סוג ב הינה קהילה המאפשרת לחלוק ולשתף בהתמודדות הרגשית והפיזית של החולים במחלת הסוכרת, בני משפחותיהם ויקיריהם. בואו להתייעץ עם מומחים וחולים, ולחלוק את קשיי ההתמודדות עם חיים עם סוכרת סוג ב, היפוגלקמיה ואינסולין. זיכרו, אתם לא לבד. אנחנו כאן בשבילכם

User Avatar
User Avatar

כתיבת פוסט

Shlomit Shaked

שלום, רציתי לשאול, כשאני אוכלת ארוחה דלת פחמימות, שעה אחרי הארוחה הסוכר שלי הוא 110. אבל ספציפית כשאני אוכלת סלט ירקות גדול עם טחינה וטונה, או טחינה ועוף, כאשר רוב הסלט הוא חסה, ופלפל אדום אחד ועגבניה אחת, הסוכר שלי הוא 130 אחרי שעה. ניסיתי גם סלט טחינה וגם טחינה גולמית, זה לא שינה את התוצאות. ניסיתי גם להוריד את העגבניה וחצי מהפלפל ולהוסיף מלפפון, זה לא שינה את התוצאה. אני משתדלת כן לאכול סלט, אבל מעדיפה לא להגיע לערכים של 130, גם אם זה בתוך הטווח. אני לא מבינה מה מעלה לי את הסוכר בסלט הזה. האם למישהו יש רעיון?

  • User Avatar
    6 תגובות

האם אתה בטוח שברצונך למחוק את הפוסט?

שים לב: הפוסט יימחק, אך התגובות אליו יישארו זמינות.
הפוסט שפרסמת נמחק
בלוגים בנושא
מירון

במשך מספר שנים נטלתי את כדור ג'נואט פעמיים ביום ורמת הסוכר בבוקר היתה פחות מ-100. לפני כשלושה חדשים הועברתי לג'נואט איקס אר אותו אני נוטל פעם ביום בערב. רמת הסוכר בבוקר נעה ביון 108 ל- 145. בבדיקת A1C עליה מ-7.3 ל-7.4 למרות שלפי נתוני החברה המשווקת : " Januet XR מספק ירידות רבות עוצמה בערכ י Hba1c h ירידות של עד 3.3%".
האם יש קשר בין שעת נטילת התרופה בערב לתוצאה? ואם לאו, מה מומלץ לעשות?

  • User Avatar
    7 תגובות

האם אתה בטוח שברצונך למחוק את הפוסט?

שים לב: הפוסט יימחק, אך התגובות אליו יישארו זמינות.
הפוסט שפרסמת נמחק