מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר ודים בלובשטיין
סגן מנהל המחלקה לשיקום שדרה ומנהל היחידה לאורודינמיקה ושיקום שליטה בשתן, בית החולים לוינשטיין מומחה ברפואת שיקום ובעל ניסיון רב בטיפול ושיקום נפגעי שדרה. חבר סגל בחוג לרפואת שיקום. ד"ר בלובשטיין סיים את לימודי הרפואה ברוסיה והתמחה שם ברפואה פדיאטרית. בשנת 93' עלה לארץ, סיים התמחות ברפואה שיקומית ומאז עובד בבית החולים לוינשטיין כרופא בכיר במחלקה לנפגעי שדרה. 
תמר פולאק
תמר פולאק
סגנית אחות אחראית במחלקה לשיקום שדרה, בית החולים לוינשטיין בעלת תואר ראשון בסיעוד ותואר שני בסוציולוגיה רפואית. בעלת ידע ומומחיות בתחום הטיפול והשיקום בנפגעי חוט שדרה.
פרופ' עמירם כ
פרופ' עמירם כ"ץ
פרופסור כ"ץ ניהל את המחלקה לשיקום שדרה במרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין עד 30.6.2022. מאז, עוסק בייעוץ, הוראה ומחקר במחלקה וגם בייעוץ פרטי. פרופסור כ"ץ ניהל את בית החולים לוינשטיין משנת 2011 עד יולי 2019. עוד קודם לכן שימש בתפקידים שונים בבית החולים לוינשטיין החל משנת 1983. את תפקידו כמנהל המחלקה לשיקום שדרה, הוא ממלא משנת 1994. פרופסור כ"ץ הוא מומחה ברפואה פיסיקלית ושיקום ובעל תואר נוסף כדוקטור לפילוסופיה (בחוג לפיזיולוגיה באוניברסיטת תל אביב). פרופ' כ"ץ השתלם בטיפול בפגיעות חוט שדרה ב- Stoke-Mandeville באנגליה וחבר בוועדה המדעית של החברה הבינלאומית לחוט שדרה ISCoS. יחד עם כל צוות המחלקה לשיקום שדרה בלוינשטיין פיתח סולם הערכה תפקודית לנפגעי חוט שדרה שמכתיב כיום יעדי טיפול שיקומי בנפגעי חוט שדרה במדינות רבות בכל העולם. פרטים נוספים ב- www.catzamiramprof.com
סיון אבנרי
סיון אבנרי
פיזיותרפיסט,מדריך קליני ובעל תארים ראשון ושני בפיזיותרפיה. (אוניברסיטת תל אביב)עובד בבית החולים לוינשטיין מאז 2001.אחראי על שירותי הפיזותרפיה במחלקה לשקום שדרה.
הדס טרייסמן
הדס טרייסמן
מרפאה בעיסוק אחראית, המחלקה לשיקום שדרה, בית החולים לוינשטיין בעלת תואר שני וותק של 14 שנה. התמחתה בתחום שיקום שדרה ובנושא זה כתבה גם את התזה
שרון רצהבי
שרון רצהבי
שרון רצהבי, פסיכולוגית רפואית מומחית. תואר ראשון מאוניברסיטת תל אביב, תואר שני מהמכללה האקדמית תל אביב יפו, בית ספר לפסיכותרפיה פסיכואנליטית באוניברסיטת חיפה. עבדה כפסיכולוגית בבית החולים רמב"ם ובבית החולים כרמל בחיפה עם אנשים המתמודדים עם מגוון מחלות ופציעות. כיום פסיכולוגית אחראית במחלקה לשיקום שדרה בבית לוינשטיין.

מובילי קהילה

שמואל-עדיני
שמואל-עדיני
פגוע חוט שדרה צווארי לאחר ניתוח להוצאת גידול אינטראמודולרי בגובה חוליות C2-C5 . חסר תחושה שיטחית ועמוקה.נכה בהגדרות הרפואיות,בריא בראש ובנחישות. כתבתי ספר \"שדרה כחוט השערה\" (פורסם באינטרנט) המתאר את נחישותי השיקומית בתקופה של מספר שנים ואת \"מלחמותי\" בכל התחומים הרפואיים והבירוקרטיים על מנת לחזור ולהשתלב בחברה כשווה.
כמוניחוט שדרהההמתנה לmri ארוכה ואפילו מסכנת חיים

ההמתנה לmri ארוכה ואפילו מסכנת חיים

05/11/14 19:17
5 תגובות

חברים יקרים מי שצריך לעשות mri וסובל מאוד, יש פתרון אפשר לבקש לעשות mri במסגרת אישפוז בביה"ח, אמנם זה לוקח כמה ימים בביה"ח אבל שווה להגיע לתוצאה שיכולה להציל חיים ולקצר את הסבל, הקופות מנסות לחסוך כספים על חשבון סבל החולים שלא בצדק, גם גורמים בכירים בקופות לא יכולים לזרז תורים שם! הפתרון הוא רק דרך אישפוז שווה לנסות בהצלחה, רפואה שלימה לכולם


תגובות

אפרת_זיו
06/11/14 17:16

לא תמיד ישושו גם דרך אשפוז ויעדיפו בדיקות דימות זולות יותר

אבל זה בהחלט מקצר את משך ההמתנה

ליאת91
07/11/14 21:03

זה לא תמיד ככה. אני לm.r.i עמוד שדרה חיכיתי פחות משבוע.. עשיתי במשך חיי (הקצרים) 5 פעמים mri הדרך הטובה והעוזרת זה לשלוח ביחד עם ההפניה מכתב שאת כותבת כמה את סובלת וקשה וחשוב ודחוף לך הצילום, לדבר על ליבם של הפקידות...

מתעניינת2
09/11/14 0:54

ליאת חיכית פחות משבוע? נדיר! יש לך מזל בן פורת יוסף זה יוצא דופן ולא שכיח בקופות, וגם אני פניתי לליבן של הפקידות מספר פעמים בכיתי ממש מכאבים התחננתי ולא עזר כלום, אני עשיתי את הבדיקה דרך אשפוז לא יכולתי לחכות מספר חודשים, אמנם התאשפזתי כמעט שבוע אבל הבדיקה נעשתה ומיד אחרי התוצאה החל המירוץ לטיפול מציל חיים.

אפרת_זיו
09/11/14 13:41

שימו לב, ישאלו אתכם אם אתם זמינים לבדיקה בכל שעה. יש להם רשמות המתנה ואז יכולים להקפיץ אתכם לבדיקה כמעט מעכשיו לעכשיו (אבל גם באמצע הלילה).

לי זה בדיוק קרה.

שמואל-עדיני
מוביל קהילה
פגוע חוט שדרה צווארי לאחר ניתוח להוצאת גידול אינטראמודולרי בגובה חוליות C2-C5 . חסר תחושה שיטחית ועמוקה.נכה בהגדרות הרפואיות,בריא בראש ובנחישות. כתבתי ספר \"שדרה כחוט השערה\" (פורסם באינטרנט) המתאר את נחישותי השיקומית בתקופה של מספר שנים ואת \"מלחמותי\" בכל התחומים הרפואיים והבירוקרטיים על מנת לחזור ולהשתלב בחברה כשווה.
09/11/14 18:05

מנסיון של שנים רבות והרבה MRI, הנוח ביותר הוא לקבוע מראש את הבדיקה לאמצע הלילה או מוקדם בבוקר ואז גם מקבלים תור יחסית מהר וגם אין הפתעות . הרעיון להתאשפז הוא זדוני ויפה, אבל למה להתאשפז בבית החולים שהוא המקום הכי "מלוכלך" אם אין צורך ?

בהצלחה שמואליק