מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

אפרת בראוניז בלי מיקסר ..
מתכון שממש קשה להרוס- חוץ מאלה שמוציאים את הבראניז מוקדם/מאוחר מידי

מערבבים בקערה:

כוס סוכר (אפזר קצת יותר למי שאוהב מתוק)

כף קפה

כוס שמן

כף ליקר

2 ביצים



מערבבים טוב ומסיפים יבשים:

2 כוסות קמח

כף אבקת אפיה

3/4 כוס קאקאו



מוסיפים שוקולד צ\'יפס לפי הטעם

ואפשר במקום או בנוסף לשים חמוציות/אגוזים או עדשים- אבל להוריד סוכר....



לאפות בחום בינוני רבע שעה (בתנור שלנו...במתכון כתוב 20 דק\')

שימו לב

מוציאים אותם שהם עוד רכים ואז הם מתקשים, אבל לא בצק

לא מערבבים במיקסר!!!!



מאת peri104
27/12/12 8:50
1617 צפיות

תגובות