מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מלית פרג תפוחים ותמרים
למלית
100 גרם פרג טחון
50 גרם מחית תמרים
100 מיליליטר חלב
100 גרם סוכר
2 תפוחים מקולפים ומגורדים דק
אופן ההכנה:
1. להכנת המלית: מניחים בסיר את החלב והסוכר ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים לסיר את הפרג, התפוחים ומחית התמרים ומערבבים היטב.
3. מורידים את הסיר מהאש ומקררים היטב את המלית.

מאת peri104
15/02/13 21:04
1523 צפיות

תגובות

עדידי
13/06/12 2:36

אני מתה על ריקודי בטן ומענטזת מלידה

אבל הייתי מתה למצוא קורס און ליין שמלמד

תמורה-קייל
13/06/12 7:39

 הנה כמה שעורים און ליין.

והמורה שלי מתל אביב, לילך רובין חברה גם בכמוני אז תוכלי אולי להתייעץ איתה...

ענתושי
01/09/12 17:58

הייתי רוצה להגיע לרמה שלה...