מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
17/09/11 18:30
7 תגובות

שלום.אני מחפשת מתכונים(

רצוי קלים)שבהם לא מרגישים את טעם הדגים.כי האמת שאני לאאוהבת דגים ואוכלת רק בגלל הבריאות


תגובות

נאיה
17/09/11 19:10

שלא ירגישו את טעם הדג זה אתגר של ממש! לדגים יש טעם מאד מורגש. הייתי מנסה אולי לערבב דג טחון עם בשר ולהכין קציצות ברוטב דומיננטי מספיק שיעלים את הטעם. עגבניות חריף נניח.

דין
17/09/11 20:12

נראהלי כבר עדיף לקחת אומגה וזהו. לדג יש טעים מאד חזק..

נטע היקרה,
שנה טובה ומבורכת.
לבקשתך מתכון קל לדגים. תוכלי לתבל על מנת
להקהות את הטעם. יש עוד. אם תרצי תקבלי.
זה הכי קל להכנה.

דגים ברוטב

המיצרכים

4 פרוסות דג נסיכת הנילוס או סול
2 שיני שום פרוסות
כף פטרוזיליה קצוצה
כף שמן
מיץ לימון לפי הטעם
מלח ופילפל לפי הטעם

אופן ההכנה

משחימים את השום בשמן, מוסיפים פטרוזיליה, מלח ופילפל,
מוסיפים את הדג ומכסים במים.
מבשלים עד שהמים יפחתו והדג יתרכך.
מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם.



נטע9853
23/09/11 18:03

תודה לכולכם.לברוך הלוי סגל-אשמח למתכונים נוספים כי במתכון הזה עדין הרגשתי את טעם הדגים..

נטע היקרה,
לבקשתך משהו שונה בתקווה שינעם לחיכך.

סלמון אפוי בשמן זית

המיצרכים

נתח פילה סלמון עם העור, במשקל כ-1.5 ק"ג
3 כפות שמן זית
2 גבעולי רוזמרין
1 כפית מלח גס
פילפל גרוס גס

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל-200 מעלות, חותכים את נתח הסלמון ל-6 חתיכות, יוצקים את השמן לתבנית,
מניחים את גבעולי הרוזמרין ומפזרים את המלח. מניחים את הפרוסות עם העור כלפי מעלה ואופים 20דקות. בוזקים פילפל גרוס ומגישים.

נטע9853
29/09/11 12:04

היי ברוך .תודה על המתכון .חיבים להשארי את העור?(אני נגעלת ממנו)

נטע היקרה,
ניתן להסיר את העור
לאחר האפיח.
שנה טובה וגמר חתימה טובה,
ב ר ו ך