מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
אפרת_זיו

אפרת_זיו

מנהל קבוצה
11/05/12 17:28
3 תגובות

הנה משהו טעים , פשוט ולא מתפיח: לוקחים תבנית גדולה, זורקים לתוכה פרחי כרובית, פרחי ברוקולי, שיני שום טרי (המון למי שאוהב), רצוועות קישואים וגזרים. זורים על כל התקרובת הזאת מלח גס, מזליפים קצת שמן זית איכותי והופ לתנור, ללא כיסוי, חום 180-210 מעלות לכ40 דק (טורבו) או לפי הצבע , הריח ודקירת המזלג.

בתיאבון!


תגובות

תמורה-קייל
12/05/12 9:17

אכן נורא טעים ובריא.
שאלה על ברוקולי - האם את לא משתמשת בגבעול?

אפרת_זיו
מנהל קבוצה
לשעבר מנהלת הקהילות והמדיה החברתית של כמוני.קופיהוליקית, צרכנית אינטרנט אובססיבית, ישנה למרחקים ארוכים, מתמודדת עם מחלה אוטואימונית הפוגעת במפרקים וברקמות החיבור של הגוף.
12/05/12 11:05

אם הוא נראה טוב אני משתמשת בו גם. למרות שהרבה פעמים הוא קשה מידי לאכילה.

גלגלית
14/05/12 11:17

נשמע טוב! הכרובית והברוקולי טריים?