11/05/12 17:28
3 תגובות
הנה משהו טעים , פשוט ולא מתפיח: לוקחים תבנית גדולה, זורקים לתוכה פרחי כרובית, פרחי ברוקולי, שיני שום טרי (המון למי שאוהב), רצוועות קישואים וגזרים. זורים על כל התקרובת הזאת מלח גס, מזליפים קצת שמן זית איכותי והופ לתנור, ללא כיסוי, חום 180-210 מעלות לכ40 דק (טורבו) או לפי הצבע , הריח ודקירת המזלג.
בתיאבון!
תמורה קייל
אכן נורא טעים ובריא.
שאלה על ברוקולי - האם את לא משתמשת בגבעול?
אפרת_זיו
אם הוא נראה טוב אני משתמשת בו גם. למרות שהרבה פעמים הוא קשה מידי לאכילה.
גלגלית
נשמע טוב! הכרובית והברוקולי טריים?