מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
12/07/12 9:32
1 תגובות

שמחה מאוד על ההזדמנות לשאול ולשמוע את דעתך בנושאים שונים.

האם יש לך רעיון איך לצמצם את כמות השומן ברוטב לסלט ? האם תוכל להרחיב את הדיבור על בישול מוצרים מלאים (אורז מלא, כוסמת מלאה וכו\') - שיצאו טעמים ? תודה


תגובות

ברוב המקרים אנשים משתמשים בהרבה יותר מידי שמן כרוטב לסלט. 2 כפות שמן זית (בתוספת מיץ לימון או חומץ, , חרדל או מיונז ממש קל בהחלט יספיקו.