12/07/12 9:32
1 תגובות
שמחה מאוד על ההזדמנות לשאול ולשמוע את דעתך בנושאים שונים.
האם יש לך רעיון איך לצמצם את כמות השומן ברוטב לסלט ? האם תוכל להרחיב את הדיבור על בישול מוצרים מלאים (אורז מלא, כוסמת מלאה וכו\') - שיצאו טעמים ? תודה
שמחה מאוד על ההזדמנות לשאול ולשמוע את דעתך בנושאים שונים.
האם יש לך רעיון איך לצמצם את כמות השומן ברוטב לסלט ? האם תוכל להרחיב את הדיבור על בישול מוצרים מלאים (אורז מלא, כוסמת מלאה וכו\') - שיצאו טעמים ? תודה
ישראל אהרוני
ברוב המקרים אנשים משתמשים בהרבה יותר מידי שמן כרוטב לסלט. 2 כפות שמן זית (בתוספת מיץ לימון או חומץ, , חרדל או מיונז ממש קל בהחלט יספיקו.