שוקולד נוצר מפולי השוקולד שגדלים בתוך פרי הגדל על עץ התיאוברומה. הפולים מוצאים מהפרי, ועוברים ייבוש. לאחר הייבוש, הם נעשים חומים. אותם פולים חומים נטחנים במכבש גדול, ובסופו של תהליך טחינה אפשר יהיה להפיק מהם אבקת קקאו חומה, ובנפרד גם חמאת קקאו בצבע לבן שנהבי. מכיוון שבשוקולד לבן לא מכניסים אבקת קקאו, אלא רק את חמאת הקקאו (וגם סוכר, אבקת חלב, לציטין וקצת וניל) נשאר הצבע של השוקולד הלבן - לבן שנהבי.
טלי בוכסווילר
שוקולד נוצר מפולי השוקולד שגדלים בתוך פרי הגדל על עץ התיאוברומה. הפולים מוצאים מהפרי, ועוברים ייבוש. לאחר הייבוש, הם נעשים חומים. אותם פולים חומים נטחנים במכבש גדול, ובסופו של תהליך טחינה אפשר יהיה להפיק מהם אבקת קקאו חומה, ובנפרד גם חמאת קקאו בצבע לבן שנהבי. מכיוון שבשוקולד לבן לא מכניסים אבקת קקאו, אלא רק את חמאת הקקאו (וגם סוכר, אבקת חלב, לציטין וקצת וניל) נשאר הצבע של השוקולד הלבן - לבן שנהבי.