מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
23/04/13 21:09
1 תגובות

מרק עגבניות עם קוואקר של אסתי ידידיה

1 בצל גדול, קצוץ

1 כפית סוכר

2 כפות שמן זית

5 שיני שום, קצוצות

8-10 עגבניות בינוניות, אדומות ובשלות

1/3 כוס קוואקר

4 כוסות מים

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

להגשה: עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1. מערבבים בסיר בצל, סוכר ושמן זית. מאדים על אש בינונית עד שהבצל שקוף. מוסיפים שום ומאדים 3 דקות נוספות.



2. חותכים 2-3 עגבניות לקוביות קטנות ואת השאר מגררים על פומפייה או מרסקים במעבד מזון. מוסיפים את העגבניות לסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים ללא מכסה 12 דקות. מערבבים מדי פעם.



3. בינתיים קולים את הקוואקר על מחבת יבשה בחום גבוה עד להזהבה. מערבבים כל הזמן ונזהרים שלא יישרף.



4. מוסיפים לסיר קוואקר ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, ברתיחה עדינה ובסיר מכוסה, 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול.



5. מניחים למרק לעמוד כ-10 דקות לפני שמגישים. בהגשה מפזרים עלי בזיליקום קצוצים.


תגובות

dvora30
24/04/13 12:25

תודה