מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
1 תגובות

בוקר טוב אני מחפשת עוגת גבינה קרהעם ביקסיויטים ללא סוכר אשמח למספר מתכונים תודה חנה.


תגובות

peri104
מנהל קבוצה
\"עליכם להשתלט על האירועים בחייכם, כדי להפוך את עצמכם לשלכם\" (פלונדה סקוט מקסוול)   מנהלת קבוצת תמיכה  בפייסבוק  לאנשים יקרים שעברו ומתעדים לעבור תהליך הרזיה כלשהו בחיים באמצעות בריאטריה . periroth77@gmail.com  
06/05/13 14:41

עוגת גבינה וביסקוויטים


סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: יום | כמות מנות: תבנית מרובעת 20X20 | רמת קושי: קל

מצרכים לעוגה:

250 גרם ביסקוויטים פתי בר


250 גרם גבינה לבנה


250 גרם שמנת מתוקה


שקית (80 גרם) פודינג אינסטנט וניל


כוס חלב

כף סוכר וניל


מצרכים לציפוי:

140 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות



חצי מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה



קישוטי שוקולד


אופן הכנה:
ערב קודם מחממים את השמנת המתוקה (של הציפוי), יוצקים על השוקולד הלבן ובוחשים עד שנוצר קרם. מעבירים את הקרם למקרר ללילה.
שוברים את הביסקוויטים לחתיכות בינוניות.
קולפים את האפרסמונים וחותכים לחתיכות קטנות.
מערבבים את הגבינה עם הפרי החתוך, סוכר וניל והביסקוויטים.
מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג לקצפת יציבה.
מעבירים את הקצפת בקיפול לתערובת הגבינה.
משטיחים את התערובת בתבנית ומחליקים את החלק העליון.
מצננים במקרר לחצי שעה.
מוציאים את קרם השוקולד הלבן ששמנו במקרר ומקציפים עד להיווצרות קרם סמיך.
מורחים על העוגה ומקשטים עם מעט (כ-25 גרם) שוקולד מריר מומס, פרלינים, ברס או פירות יער.