מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
15/05/13 7:27
0 תגובות

קרפצ\'ו אננס וגבינת סנט מור



המרכיבים: 2 אננס בינוניים, קלופים ופרוסים דק (מומלץ במנדולינה)

1/2 כרוס (100 גרם) סוכר

1/4 כפית פלפל שחור טחון



להגשה: 30 גרם קוביות גבינת סנט מור

20 גרם אגוזי מלך ושקדים קלויים וקצוצים

1 כף רכז בלסמי (להשיג במעדניות ובחלק מרשתות השיווק)

1 כף רכז רימונים

אפשרות: קינמון טחון



1. שמים בסיר את פרוסות האננס, מוסיפים את הסוכר והפלפל ומבשלים על להבה בינונית עד שהסוכר ונוזלי האננס מתאחדים. מעבירים לקופסא ומצננים (אפשר להכין עד יומיים מראש ולאחסן במקרר. מגישים בטמפרטורת החדר).



2. ההגשה: מסדרים את פרוסות האננס על צלחת הגשה. מפזרים עליהן את האגוזים והשקדים ואת קוביות הגבינה, מטפטפים מרכז הבלסמי והרימונים, אם רוצים זורים קצת קינמון טחון, ומגישים.


תגובות