מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
17/05/13 7:28
0 תגובות

במסגרת ההכנות שלי לשבת של ים או בריכה או טיול מה שהילדים יחליטו אני מכינה להם לביבות ירק שימו לב - אפויות

בלי טיגונים ועניינים ממליצה לכם לנסות מתכון פשוט מושלם וטעים

לביבות ירק אפויות

מספר מנות: 14 לביבות



זמן הכנה: כ – 30 דקות



מצרכים:

2 קישואים

2 גזרים

בצל קצוץ מטוגן

2 ביצים

5 כפות פירורי לחם

כפית גדושה שום כתוש

מל\"פ ( מלח, פלפל )



אופן ההכנה:

1. לגרד את הירקות לערבב את כל המצרכים. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן. ליצור לביבות, להדק היטב, לסחוט, להוציא נוזלים. לסדר אותן בתבנית. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, 15 דקות כל צד, או עד שמזהיב – משחים מעט.


תגובות