מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
06/06/13 16:14
1 תגובות

עוגת וניל והדרים

דירוג הגולשים

עוגת וניל והדרים

0



מצרכים

3 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות, או 2 תבניות אינגליש גדולות



7 ביצים מופרדות

11/2 כוסות סוכר

11/2 קמח תופח אוסם

1 פודינג וניל צרפתי אינסטנט אוסם

3/4 כוס שמן

3/4 כוס מיץ תפוזים טרי

2 כפות קינמון

2 כפות סוכר



אופן ההכנה

1. לחמם תנור ל-170 מעלות, לשמן תבניות ולהניח פיסת נייר פרגמנט מעל.



2. להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים יחד עם 3/4 כוס סוכר עד שנוצר קצף מבהיק. מעבירים את הקצף מהמיקסר לקערה גדולה יבשה.



3.להקציף את החלמונים עם יתרת הסוכר, עד לקבלת קצף בהיר ותפוח. להוסיף בזרם דק את השמן, ולהמשיך להקציף.



4. לערבב יחד את החומרים היבשים - קמח ופודינג.



5. לצקת בעדינות לקערת ההקצפה מעט קמח ומעט מיץ תפוזים לסירוגין, להוסיף את החלבון ולקפל בעדינות.



6.לצקת מחצית מהמסה לכל תבנית, לפזר מעל מעט סוכר וקינמון, ואז לצקת את המחצית השנייה. למלא רק 3/4 תבנית, כי העוגה תופחת.



7. לאפות כ-40 דקות.


תגובות

אפרת_זיו
06/06/13 17:15

אצלי תמיד מתכונים עם הקצפת חלמונים מועדים לפורענות . מעדיפה עוגות בחושות פשוטות. למרות שזה נשמע מ ע ו ל ה