מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
peri104

peri104

מנהל קבוצה
26/06/13 7:09
0 תגובות

פשטידת כרובית וכרוב



25/06/2013, מאת מלכה רטובסקי



8 מנות, כל מנה בערך 150 קלוריות.











פשטידה נהדרת לדיאטה בלי לפגוע בתהליך הירידה במשקל.

מתאים לשלב בתפריט היומי כתוספת למנה עיקרית או כמנה בארוחת ערב.



החומרים:



3 ביצים גדולות או 4 קטנות

1-2 כפות קמח מצה או פירורי לחם

1 ראש כרוב בינוני

רבע ראש כרובית קטנה – לא חובה ואפשר להחליף בעיגולי דלורית או עיגולי בטטה לקישוט.

שאריות גבינה מכול סוג ומין שיש בבית או חצי חבילה גבינה צפתית עד 5% שומן וקופסת גבינה לבנה גם היא עד 5% שומן.

יוגורט לבן אחד עד 1 וחצי אחוזי שומן

מלח ופלפל שחור

בצל גדול אחד



אופן ההכנה:



קוצצים את הבצל ומאדים בעזרת ספרי שמן ומים.

את הכרוב חותכים לאטריות לא דקות במיוחד וחולטים כשתי דקות במים רותחים ומסננים.

את הכרובית מפרדים לפרחים (שאפשר כבר לקנות כרובית טרייה מופרדת לפרחים בשקית.) וחולטים במים כחמש דקות ומסננים.

בקערה מערבבים את הביצים, הגבינות ופירורי הלחם לתערובת אחידה. מוסיפים את הכרוב והכרובית.

משטחים בתבנית ואופים בחום בינוני עד להשחמת הפשטידה.

אוכלים בתיאבון.


תגובות