מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
09/10/13 17:25
20 תגובות

חשוב לציין כי הקבוצה והמתכונים בה אינם ניתנים על ידי רופאים או אנשי מקצוע מוסמכים אלא היא של כולנו למען כולנו.

לפיכך באם אתם מתמודדים עם בעיית בריאות ומתלבטים, אנא היוועצו גם באיש מקצוע כאשר מתעורר ספק.



אתם מוזמנים להיעזר בתזונאיות שלנו בפורום תזונה - לחצו פה למעבר ישיר לפורום זה

או באנשי המקצוע של הקהילות השונות בהתאמה למצב הבריאותי (קרוהן, סוכרת וכו).


תגובות

בן-דויד
10/10/13 14:39

המצאתי מעדן: מטגנים ביחד בהרבה שמן זית בחום גבוה חתיכות חציל, גרגרי תירס, פטריות, בצל, שום, פפריקה, בזיליקום, מלח ופלפל, עד שמבעבע היטב. מעולה, טעם של אוכל של שף.

שמוליק-4
10/10/13 15:06

4 כפות של שיבולת שועל בצלוחית עם חלב להרתיח היטב ולהוסיף כפית של כורכום ולערבב ולאכול כל בוקר.חלק גדול של החולים בקוליטיס ירגישו טוב לאחר מספר ימים.

בן-דויד
10/10/13 15:29

בילדותי כשהיינו חולים, אמי הייתה מכינה לנו אורז עם קינמון וסוכר.

בן-דויד
26/10/13 0:41

בעלת מסעדה אחת למדה אותי מתכון למרק העוף שהמציאה שהוא המרק הכי טעים שטעמתי בחיים. המתכון סודי אז לא אוכל לגלותו. אני כמה להצליח להכין אותו כבר.

בן-דויד
28/10/13 22:06

פעם ניסיתי להמציא שיקוי אהבה. ערבבתי יין צרפתי אדום מתוק, שוקולד טובלרון ודובדבנים מסוכרים. לא יצא טעים ולא יצא שיקוי אהבה. אמנם כששתיתי אותו הסתכלתי על בחורה שישבה בחדר האוכל ועכשיו היא ידידה מאד טובה שלי, אבל לא נראה לי שיש קשר. זה גם צריך להשפיע במגמה רומנטית.

בן-דויד
01/11/13 13:55

פעם המצאתי כריך כזה: בבאגט ביצה מקושקשת, גבינה צהובה, טונה, פטריות, אלף האיים, ויניגרט, רוטב שום ושמן זית. נסו אני מאד אוהב את זה.

בן-דויד
19/11/13 15:29

לראשונה טעמתי את הפיצה האיטלקית בקניון בעיר שנוסעים אליה פעם בחודש, היא די טובה.

בן-דויד
25/11/13 13:50

עכשיו ביקר אותנו השף משה שגב והכין לנו אוכל טעים. נבחרו אנשים מהקהל, וכל אחד מהם בחר כמה מאכלים מקבוצת מאכלים שהייתה על השולחנות, ומכל בחירה הכין מאכל. היה חוויה.

בן-דויד
25/11/13 14:32

הוא גם גילה לנו שיש פרחים שאפשר לאכול והכין אוכל שמכיל פרחים.

בן-דויד
26/11/13 15:12

אכלתי בעיר המבורגר כבש עם בצל מטוגן, לא היה אננס אז נאלצתי לוותר על זה. היה מאד טעים. אכלתי המון ואני קצת מרגיש רע. התחלתי מאד לאהוב פיצה, ואני קונה את זה הרבה. אני מודאג מכך שהתמכרתי לקולה שזה מאד מתוק ואני קונה כמעט כל יום בקבוק קולה, ואני גם שותה כמעט עשר כוסות נס קפה כל יום בעבודה והיום זה יצר בי כבדות ומחנק כשהייתי אצל רופא שיניים ובכל פעם שהתכופפתי לקשור את הנעל.

בן-דויד
02/12/13 13:14

עכשיו מגישים בחדר האוכל נבטים שהתחילו להכין בגן הירק, והם ממש טעימים: טעם חזק חמצמץ-מתקתק, בשרי כזה. נהדרים.

בן-דויד
06/12/13 13:40

אתמול הייתי בעיר ואכלתי המבורגר כבש עם בצל מטוגן. זה היה המבורגר טוב מאד, ממש ראיתי את השומן של הכבש נוזל מההמבורגר כשאכלתי אותו.

בן-דויד
05/01/14 18:24

עכשיו קניתי בסופר גוש פרמזן, כמה פרוסות אווז, ודג הרינג כבוש עם חומץ ובצל. מאד נהניתי. האם כדאי לתת לפעמים אוכל כמו פרמזן ואווז לחיות כמו כלבים וחתולים?

בן-דויד
07/01/14 13:01

אני ממליץ לכם על סלט שאכלתי עכשיו: פטריות, עגבניות שרי, רצועות עוף, פלפל וקשיו.

בן-דויד
06/03/14 18:51

איזה כיף, היום שוב אכלנו סרדינים בארוחת ערב!

בן-דויד
13/03/14 16:03

אתמול קניתי 4 שקיות מרק נמס בכוס ושתיתי אותן בבת-אחת, ועכשיו קניתי עוד שתיים ושתיתי גם אותן וזאת הרגשה מאד טובה רק שקצת לוחץ לי עכשיו בכליות.

בן-דויד
06/04/14 3:50

המורה הפרטי שלי אמר לי שצלעות כבש זה יקר אבל לא מאד טעים. מישהו יודע האם זה נחשב לטעים במיוחד?

בן-דויד
06/04/14 3:51

אגב, אבא שלי אמר פעם שקוויאר הוא יפה במראה אבל הוא לא מאד טעים.

בן-דויד
09/04/14 13:46

גיליתי שהעלים הטעימים שהיו מגישים לפני כמה זמן בחדר האוכל, הם עלי תה מיובשים. אני מקווה שיחזרו להגיש אותם.

בן-דויד
09/05/14 17:26

פעם אהבתי לקנות בסופר גבינה מותכת, גפילטע פיש, סרדינים, חלבה וחמאת בוטנים ולאכול כל פעם קצת מאחד מהם. פעם אהבתי לקנות בקיץ מלון, אפרסק וענבים ירוקים ופעם הוספתי לזה גם תאנה.