מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
יעל בשור

יעל בשור

מנהל קבוצה
30/10/13 12:09
0 תגובות

גרנולה בייתית טעימה.

בסיר גדול מחממים רבע כוס שמן קוקוס, רבע כוס טחינה, חצי כוס סילאן (או דבש), רבע כפית מלח, קליפת לימון, קינמון. כשחם מוסיפים 5 כוסות שיבולת שועל, 2 כוסות אגוזים (מלך, פקאן, ברזיל, מקדמיה, לוז, שקדים) וכוס זרעים (חמניה, דלעת, שומשום). אני מוסיפה פחות מכוס זרעים כי מוסיפה בסוף זרעי צ\'יה. מערבבים היטב ושופכים לתבנית מכוסה בנייר אפיה. מכניסים לתנור בחום 170 מעלות, אופים כחצי שעה תוך ערבוב כל כמה דקות. כשיוצא מהתנור מוסיפים זרעי צ\'יה, סובין שיבולת שועל אם רוצים ועוד ככוס פירות יבשים שאוהבים. אנחנו אוהבים צימוקי אוכמניות, חמוציות ומלון. אפשר גם תאנים חתוכות, מישמיש, צימוקים, שזיפים וכל פרי שאוהבים. מערבבים מדי פעם במהלך ההתקררות כדי שלא יהפך לגוש. כשצונן לגמרי מעבירים לצנצנות סגורות. אוכלים עם יוגורט ופירות חתוכים טריים. בתאבון.


תגובות