מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
2 תגובות

ב14/9 נקיים כאן אירוח מומחה בנושא שיטות בישול בריאות. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר מעכשיו.

בשורת הנושא כתבו - שאלה למומחה.

מה יהיה שם?

איך להכין נכון את המאכלים שלכם כך שגם ישמרו על הערך התזונתי, לא יהפכו למזיקים וגם יהיו,כמובן, טעימים? מהן צורות הבישול המומלצות למי שסובל ממחלת מעיים? מה כדאי להוציא מהמטבח?

כל התשובות באירוח עם עדי זוסמן, דיאטנית ומאמנת בריאות\".


תגובות

עדידי
09/09/14 22:43

אשמח לדעת באיז כלים עדיף להשתמש במטבח מבחינת סירים, מחבתות וכלי ששת (שעשויים ממה?). בנוסף איזה מלח להעדיף ובבקשה אל תגידו לי להעדיף בלי מלח.. תודה!

עדי-זוסמן-RD
14/09/14 17:56

הי עדידי. אתחיל דוקא מהסוף: המלח הטוב ביותר בעיניי הוא המלח הטבעי, כמו שהוא מופק מהים/אוקיינוס. ללא תהליכי הלבנה וניקוי, לכן אני ממליצה להשתמש במלח אטלנטי. הוא מכיל עוד מינרלים שונים, כמו מגנזיום, ולא רק נתרן וכלור. כמובן אזכיר להמעיט גם בו:) לגבי הסירים והמחבתות - לא אמליץ על חברה מסוימת, אלא על כל כלי איכותי, כבד דיו שהחום יתפזר באופן אחיד. רצוי אל חלד ואל דבק. בתיאבון ולבריאות
עדי