הי גלגל1. קיטניית היא כעיקרון מזון די קשה לעיכול. יחד עם זאת, במצב של רמיסיה ניתן להכניס בהדרגה קיטניות לתפריט. אני ממליצה להשתמש בעדשים (כתומים בהתחלה) ואח"כ - ירוקים, בשלב מתקדם יותר - שעועית מש. להמנע מקטניות גדולות. להשרות היטב או אף להנביט, כדי שיפרישו את החומרים המגרים להווצרות גזים. לבשל היטב. והכי חשוב - להקשיב לבטן. אם עובר - מעולה, אם כואב - לעשות צעד אחורה. בהצלחה, עדי
עדי זוסמן RD
הי גלגל1. קיטניית היא כעיקרון מזון די קשה לעיכול. יחד עם זאת, במצב של רמיסיה ניתן להכניס בהדרגה קיטניות לתפריט. אני ממליצה להשתמש בעדשים (כתומים בהתחלה) ואח"כ - ירוקים, בשלב מתקדם יותר - שעועית מש. להמנע מקטניות גדולות. להשרות היטב או אף להנביט, כדי שיפרישו את החומרים המגרים להווצרות גזים. לבשל היטב. והכי חשוב - להקשיב לבטן. אם עובר - מעולה, אם כואב - לעשות צעד אחורה. בהצלחה,
עדי