מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר איתי גור אריה
מנהל היחידה לשיכוך כאב בשיבא, תל השומר. ד"ר גור-אריה כותב הספר "כאב, מאבחנה ועד הקלה"
עידית רונן
עידית רונן
אחות מומחית לטיפול בכאב, יו"ר יוצאת של פורום הסיעוד לטיפול בכאב. עבדתי שנים רבות במרכז שניידר לרפואת ילדים בריכוז ותיאום הטיפול הכאב כמו כן, ריכזתי את תחום בטיחות המטופל וניהול סיכונים וכיהנתי כאחות הועדה לילד בסיכון.
ד
ד"ר גור רות
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
אלה סטולר
אלה סטולר
פיזיותרפיסטית, BPT,MPT. מתמחה בשיקום אורטופדי, כאב כרוני ותסמונות כאב לרבות CRPS. בעלת 10 שנות ניסיון בניהול מחלקת אשפוז יום שיקומי בבית החולים "רעות". מאמינה בשיקום פונקציונאלי, תוך הסתכלות הוליסטית על האדם כמכלול. דוגלת בעבודה שיקומית רב מקצועית, לצורך קידום מטרות תפקודיות של המטופלים. בוגרת קורסים כגון: דיקור מערבי (DRY NEEDLING), נוירודינאמיקה קלינית, טכניקות מיופציאליות, הנחיית קבוצות ועוד.
ד
ד"ר גלעד וסרמן
מומחה לרפואת הפה, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה משנת 2012 ותוכנית ההתמחות ברפואת הפה באותו מוסד משנת 2018. במהלך לימודיו השלים גם תואר מוסמך מחקרי (MSc) במדעי הרפואה בבית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה. אחראי המרפאה לכאבי פנים, לסתות, ומפרקי הלסת במרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב), ובמרפאה פרטית. מאמין ומקיים גישה מולטידיסיפלינרית בטיפול.
ד
ד"ר גיא אלאור
אני מומחה בנוירוכירורגיה, עוסק וברפואת כאב במרפאת הכאב בשיבא. אני מטפל בכל סוגי הכאב, מעבר לטיפול תרופתי יש לי עניין מיוחד בטיפול פולשני לכאב במערכת העצבים המרכזית והפריפרית: עצבי הפנים, עמוד שידרה, קיצוב עצבי מרכזי ופריפרי ושחרור כירורגי של עצבים.
ד
ד"ר נטלי שליט
אני רופאה מומחית ברפואה פנימית וברפואה לשיכוך כאב. רופאה בכירה במכון לרפואת שיכוך כאב בתל השומר ועומדת בראש המרפאה לשיכוך כאב בגיל השלישי. עוסקת בעיקר בשיכוך כאב בגיל המבוגר הנובע ממחלות כרוניות מורכבות, כמו נוירופתיה משנית לסוכרת או כאב נלווה לאוסתאופורוזיס ושברים. אני מאמינה במבט רב מערכתי על המטופל המבוגר, תוך התחשבות במכלול מחלות הרקע והטיפול התרופתי המורכב אותו הוא נוטל.

מובילי קהילה

לימור חורש
לימור חורש
היי חברים :) שמי לימור, לוקה בכאב כרוני מתחילת שנת 2011 עקב תאונה. כיום, לצד הכאבים והמחלה, כל מטרתי היא לאפשר למטופלים, למשפחותיהם ולאנשי מקצוע לבנות סביבת חיים בריאה המבוססת על הבנה, אמפתיה והתחשבות הדדית. בכוונתי לתת הכוונה לרכישת כלים, לתת מקום לדבר על מה שאסור, על מה שמותר ולא נעים, ולתת לכם הזדמנות להכיר ולפגוש זה את זה.
כמוניכאבלכל מי שיכול ליעץ לגבי משככבי כאבים

לכל מי שיכול ליעץ לגבי משככבי כאבים

09/05/13 8:53
2 תגובות

בוקר טוב לכולם .אובחנתי בתקופה האחרונה כחולה בדלקת מפרקים פסוריאטית .בשל בעיות נוספות הראומטולוג שמטפל בי חושש לתת לי תרופה קבועה.בנתיים עד שאעבור סדרה של בדיקות מקיפות ריאה והולטר לחץ דם ואישור של מרפאת כבד אני מקבלת טרמדקס וארקוקסיה.הרופאה המשפחתית שלי אמרה לי ללקחת לסרוגין.כמה ארקוקסיה מותר לקחת במהלך חודש שלם?לגבי הטרמדקס אני מבינה שהיא התרופה המועדפת כרגע מבחינת הרופאה.לצערי יש ימים רבים שאני חייבת לקחת ארקוקסיה כי רק כך אני יכולה לתפקד מבחינה פיזית.אני נעזרת בדיקור סיני.מה אגיד מאוד רוצה למצוא את שביל הזהב כמה שאפשר.כי אני לוחמת מטבעי ולא מתפשרת.שנים רבות סרבתי לקחת תרופות ונעזרתי רק בתוספי תזונה כנראה שזה לא מספיק עכשיו.תודה לכל מי שיענה .


תגובות

נועה7
09/05/13 14:34

שלום, קודם כל יש מינונים שונים של ארקוקסיה 60,90,120. אכן לא מומלצת לתקופות ממושכות בגלל ההשפעה על מערכת עיכול. כדאי שתתיעצי עם הרופא שלך כמה מותר לקחת במהלך חודש. האם את נטלת תוסף כורכום וגם מורינגה שניהם אנטידלקטיים ועשויים לעזור במצבך. גם אומגה 3 היא אנטידלקתית.

ד--ר-גור-רות
מומחה כמוני
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
09/05/13 20:39

שלום רב, 

לקיחת ארקוקסיה או כל נוגד דלקת החוסם את אנזים COX גורם בטווח הארוך לפגיעה כלייתית, עליות בלחצי דם ופגיעה בריריות הקיבה. 

לאור זאת עדיף הלמנע מזה עד כמה שניתן. 

יש לשקול יחד עם הרופא מהו הנזק החמור יותר - האם הנזק למפרקים או לשאר האיברים ומהם הטיפולים החלפויים ו"מחירם" הגופני. 

ד"ר גור.