מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר איתי גור אריה
מנהל היחידה לשיכוך כאב בשיבא, תל השומר. ד"ר גור-אריה כותב הספר "כאב, מאבחנה ועד הקלה"
עידית רונן
עידית רונן
אחות מומחית לטיפול בכאב, יו"ר יוצאת של פורום הסיעוד לטיפול בכאב. עבדתי שנים רבות במרכז שניידר לרפואת ילדים בריכוז ותיאום הטיפול הכאב כמו כן, ריכזתי את תחום בטיחות המטופל וניהול סיכונים וכיהנתי כאחות הועדה לילד בסיכון.
ד
ד"ר גור רות
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
אלה סטולר
אלה סטולר
פיזיותרפיסטית, BPT,MPT. מתמחה בשיקום אורטופדי, כאב כרוני ותסמונות כאב לרבות CRPS. בעלת 10 שנות ניסיון בניהול מחלקת אשפוז יום שיקומי בבית החולים "רעות". מאמינה בשיקום פונקציונאלי, תוך הסתכלות הוליסטית על האדם כמכלול. דוגלת בעבודה שיקומית רב מקצועית, לצורך קידום מטרות תפקודיות של המטופלים. בוגרת קורסים כגון: דיקור מערבי (DRY NEEDLING), נוירודינאמיקה קלינית, טכניקות מיופציאליות, הנחיית קבוצות ועוד.
ד
ד"ר גלעד וסרמן
מומחה לרפואת הפה, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה משנת 2012 ותוכנית ההתמחות ברפואת הפה באותו מוסד משנת 2018. במהלך לימודיו השלים גם תואר מוסמך מחקרי (MSc) במדעי הרפואה בבית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה. אחראי המרפאה לכאבי פנים, לסתות, ומפרקי הלסת במרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב), ובמרפאה פרטית. מאמין ומקיים גישה מולטידיסיפלינרית בטיפול.
ד
ד"ר גיא אלאור
אני מומחה בנוירוכירורגיה, עוסק וברפואת כאב במרפאת הכאב בשיבא. אני מטפל בכל סוגי הכאב, מעבר לטיפול תרופתי יש לי עניין מיוחד בטיפול פולשני לכאב במערכת העצבים המרכזית והפריפרית: עצבי הפנים, עמוד שידרה, קיצוב עצבי מרכזי ופריפרי ושחרור כירורגי של עצבים.
ד
ד"ר נטלי שליט
אני רופאה מומחית ברפואה פנימית וברפואה לשיכוך כאב. רופאה בכירה במכון לרפואת שיכוך כאב בתל השומר ועומדת בראש המרפאה לשיכוך כאב בגיל השלישי. עוסקת בעיקר בשיכוך כאב בגיל המבוגר הנובע ממחלות כרוניות מורכבות, כמו נוירופתיה משנית לסוכרת או כאב נלווה לאוסתאופורוזיס ושברים. אני מאמינה במבט רב מערכתי על המטופל המבוגר, תוך התחשבות במכלול מחלות הרקע והטיפול התרופתי המורכב אותו הוא נוטל.

מובילי קהילה

לימור חורש
לימור חורש
היי חברים :) שמי לימור, לוקה בכאב כרוני מתחילת שנת 2011 עקב תאונה. כיום, לצד הכאבים והמחלה, כל מטרתי היא לאפשר למטופלים, למשפחותיהם ולאנשי מקצוע לבנות סביבת חיים בריאה המבוססת על הבנה, אמפתיה והתחשבות הדדית. בכוונתי לתת הכוונה לרכישת כלים, לתת מקום לדבר על מה שאסור, על מה שמותר ולא נעים, ולתת לכם הזדמנות להכיר ולפגוש זה את זה.

הבנה !

אנונימי
אנונימי
03/11/14 20:27
2 תגובות

פתאום עכשיו עלתה בי המחשבה וההבנה שאם כל פעם כשאני צריך לצאת מהבית אני צריך לקחת אסיול 10 מ"ג כי זה מצליח לנתק אותי מהסביבה , גורם לי להיות רובוט , ממש רובוט , השעה 19:34 עכשיו ואני עדין בהשפעת האסיול 10 מ"ג שלקחתי בבוקר... אתם מבינים הכדורים האלה הופכים אותנו לרובוטים ממש מרגיש מרחף כמו לקחתי טריפ או משהו דומה... פתאום עלתה בי מחשבה שזה דבר ממש ממש רע ולא נכון .. אני לא לוקח יותר אסיול ולא חשוב מה הסידור או היציאה שיש לי ... לא מוכן לרחף ולהיות מסטול עד כדי חוסר שליטה במה שקורה סביבי... אני רוצה להלחם בפחדים בחרדות ובמחשבות , לא מוכן שישלטו לי במנגנון היומי שלי.. האסיול גרם לי להבין שזה כדור הגורם לבנאדם להתנתק מסביבתו ואפילו מעצמו ! הטיפול הכי טוב זה ההפרדה בין דבר לדבר והלמידה של כל מה שאנחנו עוברים בנפרד ולא בערבוב... יש לטפל בעצמנו כי זאת הדרך היחידה להתמודד עם הפחדים החרדות ושאר המזונות... אנחנו יכולים וחייבים לטפל בעצמנו... אף רופא לא יכול לעזור לנו אם אנחנו לא נדע לעזור לעצמנו !!


תגובות

ד--ר-גור-רות
מומחה כמוני
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
03/11/14 23:45

שלום לך

אם לקחת את האסיוול באופן קבוע אני מציעה לרדת הדרגתית ולא בבת אחת כדי להמנע מתופעות לוואי  - בהתחלה לרדת ל- 5 מ"ג במשך יומיים באותם זמנים ובאותה כמות פעמים שהיית לוקח את ה10 מ"ג, ואחרי כן - אם אין תופעות של גמילה, לקחת 2 מ"ג (יש כדורים כאילה) - בהתאם - כל פעם שהיית נוהג לקחת את ה- 10 מ"ג ורק אז להפסיק.

אם לא לקחת את זה באופן סדיר - אז אין צריך בגמילה - לא צפויות שום תופעות מיוחדות.

ד"ר גור.  

 

איתי-11
04/11/14 0:55

אני לוקח אסיוול רק כשאני יוצא שבזמן האחרון יצאתי דיי המון יחסית לשנתיים האחרונות... אני לא יכול ללהפסיק בהפסקות כשאני יודע שהדרך היחידה היא להפסיק לקחת את האסיוול בבת אחת... מעריך שיהיה קשה ולא נעים אבל זה מה יש ואני צריך להתמודד ולא לפחד.. מה כבר יכול להיות? האני האבד שליטה על פי והראה להם מי פה הנכה ? מה הם בדיוק יעשו ? האמת לא איכפת לי אני לא לוקח כדורים חוץ מאסיוול ורטילין , את הרטלין הפסקתי אבל חושב לחזור ולקחת...ואת האסיוול הפסיק ללא ספק.... במשך הזמן נלמד את עצמי כללי התנהגות וסתימת הפה כשאנשים חושבים שאפר לעבוד עלי או לטרטר אותי או אפילו לחשוב שאני מפגר ... חחח אויי לאדם הראשון שיזלזל או יגיד לי מילה לא במקום כשאני יוצא בלי אסיוול חחח רק המחשבה על זה עושה לי חשק כבר לצאת ולראות מה קורה !! בגדול יהיה קשה , לאט לאט נלמד על הקשיים וננסה לשפר !