מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

המצרכים:
חבילת תרד סנפרוסט (מדליוני תרד) אפשר גם תרד עלים חי אבל ההכנה תימשך זמן רב יותר.
עלי בזיליקום טריים שטופים היטב וקצוצי גבעולים
שום כתוש (עדיף טרי, אפשר קפוא)
מעט מלח
לחובבים ומחפשי האתגרים: ניתן להוסיף מעט מיץ לימון או מלח לימון או שמן שומשום


אופן ההכנה:
מפשירים את השקית הקפואה, כשמופשר מעבירים לסיר ומאדים, מוסיפים את השום וכמות נאה של עלי בזיליקום קצוצים ומקפיצים/מערבבים.
מבחינת כמות שום - בהתאם לטעם האישי, כדאי ומומלץ לטעום במהלך הבישול.
לאחר שהכל הופך לעיסה אחת מכבים את האש וסוגרים עם מכסה ל15 דק.


הגשה:
חותכים לקוביות גבינה בולגרית רזה (5%) או פטה ומערבבים עם התבשיל.
כעת יש לנו תבשיל ירוק לבן, בריא וטעים. עומד בפני עצמו ומשתלב נפלא עם אורז מלא.

בתיאבון!