מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מתכונים בריאים בעשר דקות הכנה

כמוניבלוגיםמתכונים בריאים בעשר דקות הכנהמוסקה גבינות טעים וקל להכנה לשבועות

חג השבועות קרב ובא והחלטתי לפנק אתכם במתכון מדהים למוסקה גבינות

04/06/16 8:16
1556 צפיות
חומרים:

שכבות של פרוסות חצילים, גבינות ועגבניות
תבנית 20*25 ס"מ
גבינת פקורינו * מגורר גס עם פלפל שחור גרוס (1 משולש)
גבינת ריקוטה 5% - 500 גרם
פירורי לחם  - 4 כפות
עגבניות בינוניות פרוסות בעובי 1/2 ס"מ – 5 יחידות
בצל בינוני – 2 קצוץ דק
שמן זית – 6 כפות
אופן ההכנה:

לחמם תנור ל-180 מעלות ולרפד 2 תבניות בנייר אפייה
להניח את פרוסות החצילים בתבנית ולזלף 3 כפות שמן
לאפות 25-30 דקות עד שפרוסות החצילים זהובות
בינתיים לחמם מחבת בנונית על אש בנונית ולהוסיף את 3 כפות השמן הנותרות, לטגן בצל כ-5 דקות
לרפד תבנית בגודל 20*25 בשכבות פרוסות החציל האפויות ועליהן להניח פרוסות עגבנייה, לתבלן במלח ופלפל, לשים 2 כפות של פירורי לחם. לפזר מעל חצי מכמות גבינת הריקוטה והפקורינו
לחזור על הפעולה פעם נוספת.
אופים כ-30 דקות עד שהמוסקה זהובה, להמתין 10 דקות ולפרוס.

בתאבון
 

תגובות