מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

אוכל...קדימה אוכל

פוסט ראשון - הכרות ותובנות.

מאת גליה ב
18/11/12 8:46
490 צפיות

שלום למתוקים ,

כשהבנתי שהשליטה ברמת הסוכר היא פונקציה של תזונה בעיקר מעבר לטיפול התרופתי, (ע"י

ניסיונות אינסופיים על עצמי...) ערכתי ניסיונות רבים עם סוגי מזון (מה מוריד סוכר ומשקל, ומה מעלה וכו') והגעתי לסוגי מזונות שעושים את העבודה.

על הדרך, ירדתי 9 ק"ג בחודשיים, מרגישה טוב, נמרצת ועירנית - ורמות הסוכר שלי טובות מאוד

ומאוזנות.

רתמתי את כשרון הבישול שלי, ויש לי ארסנל של בישולי ירקות עם טעם של עוד, שמהווים תוספת טעימה ומשביעה לכל פחמימה או חלבון. מתכונים ואופן האכילה בפוסטים הבאים !

תגובות