צמח הסרקוקורניה במקום מלח
11/07/13 19:33
659 צפיות
משרד הבריאות אישר השבוע לשימוש כתבלין את צמח הסרקוקורניה (סליקורניה רב-שנתי).
הסרקוקורניה הוא פיתוח ישראלי וגדל על שפת ים המלח.
עליו היבשים מכילים 7% נתרן בלבד (במקום 36% במלח), 16% חלבון, 3% אשלגן, קצת סידן וברזל.
טעמו מלוח מאד ועדין.
תגובות
עוד פוסטים בבלוג: מורינגה - The miracle tree
לכבוד יום המודעות לסרטן הערמונית
לכבוד יום המודעות הבינלאומי לסרטן הערמונית:נתוני סרטן הערמונית בישראל נחשפים:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-501...
קראו עוד
יש תקוה לנשאי HIV
מחקר קליני חדש: מורינגה נגד HIVמחקר קליני חדש קובע כי המורינגה משדרג את מצבם הבריאותי של נשאי HIV המטופלים ב ART.המ...
קראו עוד
וול סטריט ג'ורנל הוא עיתון מהימן !
גם וול סטריט ג'ורנל (באמצעות "גלובס") מבין:
מזון העל הבא - מורינגה.
חבל רק ש"גלובס" לא בדק א...
קראו עוד
לאכול בלי מלח ולשפר את הבריאות מאמר ב"הארץ"
לאכול בלי מלח ולשפר את הבריאות. נסו סרקוקורניה. אבקה צמחית טהורה במקום מלח. רק 7% נתרן. טוב לבעל...
קראו עוד
מיצוי עלי מורינגה מונע התפתחות תאים סרטניים בריאות - מחקר חדש.
מחקר חדש שבוצע בתנאי מעבדה בדרום אפריקה בדק השפעה של מיצוי עלי מורינגה על תאים אנושיים של סרטן ריאות. המ...
קראו עוד