מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

עדשים- אל תהיו אדישים לגופכם....

מיהם הקטניות? כיצד ניתן להשתמש בהם במטבח בצורה בריאה וטעימה? כיצד מנביטים?

21/10/10 12:32
1481 צפיות
קטניות- לא רק לצמחונים
כילדה צמחונית שמעתי אודות קבוצת הקטניות רבות וטובות.
תמיד אמרו לי שאני חייבת לאכול קטניות כדי להשלים חלבון בגלל שאני לא אוכלת בשר.
בפועל, זה היה מסתכם בד"כ בחומוס....
כיום, אני נטורופתית ואני מכירה את סוגי הקטניות השונים. מי מתאים לאיזה סוג בישול וכיצד להשתמש במגוון קטניות במטבחולהעשיר את המנות בחלבון בריא וטעים.
המפגש קטניות נולד לאחר בקשות ממטופלים וחברים ואני שמחה להדגים כיתד מנביטים, כיצד משתמשים בקטניות במטבח בצורה פשוטה ובריאה וטעימה כמובן....
לגבי הטעימה- משתתפי המפגש מזמנים לטעום בעצמם ולהחליט :-)

מעוניינים לדעת תאריכי מפגש קרובים?
אנא שלחו לי מייל ואשמח לענות בהקדם.

תגובות