מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

הבלוג לתזונה וסוכרת

כמוניבלוגיםהבלוג לתזונה וסוכרתאיך להכין לחם מחמצת בבית

והאם כדאי לסוכרתיים לאכול בכלל לחם מחמצת?

30/06/22 21:36
2179 צפיות
איך להכין לחם מחמצת בבית
בסרטון זה אני מסבירה האם לסוכרתיים כדאי לאכול לחם מחמצת, מה היתרונות והחסרונות שבאכילת לחם מסוג זה וכמו כן אני מדגימה את כל שלבי התהליך.

למי שרוצה לקבל את המדריך הכתוב-
https://be-light.ravpage.co.il/sourdoughbread

מקווה שתאהבו

בתיאבון

תגובות

מורדי333
06/07/22 14:23

חולי סוכרת סוג 2 כדאי להימנע מכל סוגי החיטה וזה נכון גם לקמח לבן וגם כל דגני החיטה המלאה כולל שיבולת שועל (כן!) וקוואקר. קמחי פשתן, שקדים מותרים. אלא אם מדובר בפרוסה אחת ליום והסוכרת מאוזנת. מחמצת או לא, להמעיט מאד בפחמימות ועמילנים מכל הסוגים.

בתיה אלימלך
בתיה אלימלך
בתיה אלימלך הינה דיאטנית קלינית מוסמכת מומחית לסוכרת. בעלת תואר ראשון במדעי התזונה ותואר שני בניהול מערכות בריאות. כמו...