מנהלי קהילה

ד"ר נירית אבירן ברק
בוגרת לימודי רפואה בטכניון. בשנת 2000 סיימתי התמחות ברפואה פנימית בבית החולים בילינסון, ובשנת 2006 התמחות בסוכרת ואנדוקרינולוגיה בבית החולים שיבא, תל השומר. כיום עובדת כאנדוקרינולוגית בכירה במכבי שירותי בריאות, במרכז הרפואי נתניה ומטפלת בחולי סוכרת, אוסטאופורוזיס, בלוטת התריס ועוד..נושא האוסטאופורוזיס קרוב מאד לליבי ויש לי מטופלות ומטופלים רבים הסובלים מבעיה זו. במקביל לומדת לימודי רפואה משלימה בשביל הנשמה. מקבלת מטופלים במסגרת מכבי שירותי בריאות בנתניה ובאופן פרטי (החזרים מקופ"ח לאומית וביטוחים פרטיים) בכפר סבא. טלפון לקביעת תור 0733700700
לאתר שלי לחצו כאן

ד"ר נעמי לוין יינה
בוגרת ביה\"ס לרפואה בירושלים. מומחית ברפואה פנימית ונפרולוגיה. רופאה בכירה במכון לנפרולוגיה ויתר לחץ דם במרכז רפואי שיבא, תל השומר

מרינה ברושי
- דיאטנית קלינית, היחידה לתזונה ודיאטה, בית חולים בילינסון, מרכז רפואי רבין
- מרפאת סוכרת, השמנה ומחלות מטבוליות- בית חולים בילינסון.
- דיאטנית סוכרת מכבי שירותי בריאות
- קליניקה פרטית ברחובות
השכלה:
דיאטנית קלינית R.D – רישיון משרד הבריאות.
BS.C במדעי התזונה, הפקולטה לחקלאות רחובות, האוניברסיטה העברית.
קורסים מקצועיים:
קורס "טיפול תזונתי בסוכרת לדיאטנים.יות" -המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה אוניברסיטת תל אביב.
NLP THERAPIST – מכללת NLP PRO
מדריך חדר כושר – בית הספר למקצועות הספורט, הסמכה פונקציונליים אימוני התנגדות וTRX
קורס תזונת ספורט לדיאטנים – המרכז למניעת השמנה ותזונת ספורט מירי חדד.
אתר-
https://marina791990.wixsite.com/website
פייסבוק- https://www.facebook.com/MarinaBroshiDiet/?ref=bookmarks
אינסטגרם :
https://www.instagram.com/balanced.diabetes/
על היחידה לתזונה ודיאטה בבילינסון: https://hospitals.clalit.co.il/rabin/he/departments-and-clinics/para-medical-units/Pages/nutrition_and_diet_unit_beilinson.aspx
כמוניסוכרת סוג-2רמת סוכר 104
רמת סוכר 104
16/06/11 11:51
1 תגובות
שלום, הנני בת 56 ומעולם לא סבלתי מרמת סוכר גבוהה בדם. כל הבדיקות עד היום הסוכר נע בסביבות 90, התוצאות היום הראו רמה של 104 ואני די חוששת. שאר הבדיקות תקינות מלבד כולסטרול גבוהה 240.
מה עלי לעשות?
האם זו סכרת?
לתשובתך אודה
תגובות
כדאי לך לקרוא גם את זה
דר' משה זילבר
שלום רב,
הבדל בין 99 ל-100 או בין 125 ל-126 הוא חסר משמעות קלינית (מבחינת הסיכון לגוף) אבל רשמית - להלן ההגדרות:
1. תקין: מתחת ל-100 מ"ג/ד'"ל.
2. גבולי: 100-125 מ"ג/ד"ל.
3. סוכרת: 126 מ"ג/ד"ל ומעלה.
מה צריך לעשות הוא ביצוע הערכה מדוקדקת של גורמי הסיכון השונים הקיימים (או לא קיימים) אצלך (לחץ הדם, כולסטרול, משקל גוף, עישון), רצוי על-ידי אנדוקרינולוג, וכך ניתן יהיה להחליט בצורה מושכלת מה צריך לעשות.
בברכה,
ד"ר זילבר
מחבר הספר "אנשים מתוקים לחיים ארוכים"