מנהלי קהילה

דניאלה הרצוג
ד"ר (PHD) דניאלה הרצוג עובדת במכבי כאחות אונקולוגית מחוזית במחוז ירושלים שפלה. בעלת תואר שני ותואר שלישי במדעי הרפואה בתחום התמודדות עם סטרס וחרדה.
חימום אוכל במיקרוגל מסרטן???
20/12/11 23:49
3 תגובות
נתקלתי בכתבה הזאת ונכנסתי ללחץ
אנחנו משתמשים ש-נ-י-ם במיקרו
גם עבור הילדים ובכלל
זה כלי מאד נוח ולדעתי קיים היום כמעט בכל בית
האם הוא מסוכן באמת??????
קישור לכתבה
אפרת_זיו
שטויות במיץ
לריסה גליק
שלום אמא של ,
חימום במיקורגל הינה עוד צורת בישול/ חימום האוכל מתוך מגוון אפשרויות הבישול הקיימות .
חימום עצמו פוגע בצורה מעטה יחסית באיכות האוכל , כמובן שחלק מויטמינים נהרסים (זה יקרה בכל צורות הבישול)
יש לציין כי אין הצהרות של אירגוני הבריאות על השפעתו המסרטנת של מיקרוגל . כן מומלץ להתרחק מאיזור המיקרו בזמן חימום האוכל כי הקרינה נפלטת החוצה בעיקר.
כמו בכל דבר צריך לדעת את המינון הנכון. כדאי לבחור בעוד צורות בישול/ חימום כמו תנור או בישול בעדים.
לריסה , דיאטנית
פרוטיס
חימום במיקרוגל מלא קרינה חא רק כלפי המזון אלא כלפי הסביבה יש לי גלאי קרינה מיקצועי ומדדתי קרינת מיקרוגל הקרינה מופצת עד 2 מטר וחצי בסביבת המיקרוגל