מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
19/12/10 13:07
0 תגובות

מרק בטטה

מאדים בטטות עם שום בקצת שמן זית

מוסיפים מים וקצת קינמון וקצת אגוז מוסקט

וגם גבעול סלרי חתוך

בתום הבישול טוחנים בבלנדר

אני טחנתי עם מוט בלנדר

ואפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה זה מאד מוסיף

אפשר להוסיף גם כמה כפות שמנת לבישול עשרה אחוז

ולבשל את זה עוד קצת ביחד אחרי הטחינה של המרק

ואז יוצא מרק מוקרם טעים ביותר


תגובות