מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
ד

ד"ר דינה ראלט PhD

מנהל קבוצה
20/12/10 13:54
1 תגובות

נזכרתי במרק הבורשט של סבתא שלי, כשהעלנו היום את החדשה על תרומתו של הסלק לבריאותנו. היא טענה שהוא מרפא ואכן הוכיחו זאת ומיץ הסלק הפך למרכיב בקידום הבריאות. אנא הציעו הצעות למרקי בורשט.


תגובות

יולי07
26/09/12 11:02

אכן מרגישים את הסתו וגם אני מכירה את מרק הבורשט של סבתא אבל אשמח לשתף במרק הצורבה הרומני מהבית קצת עבודה,אבל שווה כל השקעה.
חומרים צרור סלרי חצי צרור שמיר וכמה ענפי פטרוזילה
בצל כמה שיני שום,שני גזרים, פלפל ירוק בהיר,אדום, וצהוב ,עגבניה אחת וקישוא ותפוח אדמה אחד,או בטטה או שניהם
אתת כל הירקות חותכים לקוביות ומטגנים במעט שמן זית
מוסיפים מים עד כמחצית הסיר,וומרתיחים,
עוברים להכנת כדורי הבשר
חצי קילו בשר בקר וחצי כוס אורז, פרוסת חלה ,רטובה ומעוכה בצל קצוץ,דק, דק ושן שום מעוכה
כשהמים רותחים יוצרים כדורים ומוסיפים אותם.
תיבול:בכוס מים רותחים אני ממיסה ,2 כפות מרק עוף
כף תיבול צלי,כפית פפריקה מתוקה,וקצת פלפל שחור
לבשל כשעה ובתאבון וכן אנא השתמשו בסיר גדול
לא לדאוג, נגמר מהר.